Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comparaţie senzaţională făcută de Dumitru Dragomir: ”El e Şumudică 2”. Avertisment pentru Rapid

Comparaţie senzaţională făcută de Dumitru Dragomir: ”El e Şumudică 2”. Avertisment pentru Rapid

Fotbal intern

Comentarii

Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF, a discutat recent despre Rapid şi despre mutările efectuate de club pe banca tehnică şi în cadeul conducerii.

”Mitică de la Ligă” este de părere că Rapidul a dat lovitura cu două mutări făcute în afara gazonului. Fostul şef al LPF consideră că revenirea lui Daniel Niculae şi aducerea lui Iosif Mihai sunt două mişcări inteligente efectuate de club.

Însă, acesta avertizează formaţia din Liga 2 că, în cazul promovării, mai mulţi jucători de calitate ar trebui aduşi, pentru a ajuta în lupta cu retrogradarea.

Comparaţie senzaţională făcută de Dumitru Dragomir

”Au făcut două mutări absolut formidabile. În momentul în care l-au pus pe Şumudică 2 la echipă, am ştiut că vor veni rezultatele. Şumudică 2 este Iosif ăsta. Iar acum când l-au adus şi pe Daniel Niculae.

Rapid dacă nu îşi aduce cel puţin cinci jucători de primă mână, la anul nu face 15 puncte, cu toate că are 2-3 tineri acolo de foarte mare valoare”, a spus Dragomir, pentru ProSport.

Rapid a debutat cu victorie în play-off-ul Ligii 2, cu scorul de 1-0, în deplasare împotriva Csikszereda. Adrian Bălan a înscris unicul gol al partidei şi  asigurat locul giuleştenilor ca lider al clasamentului, cel puţin până în următoarea etapă.

Afla mai multe despre: liga 2rapiddumitru dragomiriosif mihai 

viewscnt
Articole similare