Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Competiţia loserilor” a devenit, brusc, „doamnă”. Mihai Stoica, avalanşă de ironii după ce FCSB a câştigat Cupa României | FOTO

„Competiţia loserilor” a devenit, brusc, „doamnă”. Mihai Stoica, avalanşă de ironii după ce FCSB a câştigat Cupa României | FOTO galerie foto

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica e în sărbătoare şi la o zi după ce FCSB şi-a salvat sezonul câştigând Cupa României pentru a 23-a oară şi calificându-se a 17-a oară consecutiv în cupele europene.

La Ploieşti, pe stadionul Ilie Oană, Mihai Stoica a fost surprins având o bucurie de nedescris după ce FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 1-0, şi a câştigat Cupa României după o pauză de cinci ani.

Târziu în noapte, după meci, directorul sportiv al roş-albaştrilor s-a lăudat pe reţelele de socializare cu medalia de aur, dar seria de postari euforice a continuat şi a doua zi.

MM Stoica a scris un text în care a reamintit performanţele sale în calitate de conducător, a insinuat că FCSB este în continuare „adevărata Steaua”, i-a felicitat pe fotbaliştii lui Toni Petrea şi a recunoscut cât de mult înseamna trofeul proaspăt cucerit.

De criticile lui MM nu au scăpat însă arbitrii, dar şi unii fotbalişti care au plecat de la FCSB. Mihai Stoica nu i-a uitat nici pe rivalii de la Dinamo. Roş-albii, eliminaţi în semifinale de FCSB (scor 0-3; 0-1), au fost din nou ţina ironiilor directorului sportiv al vicecampioanei României.

VIDEO | FCSB - Sepsi 1-0 (Man 65')

FCSB a câştigat Cupa României, primul trofeu după cinci ani, după ce a învins, miercuri, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe. Golul a fost marcat de Denis Man, în minutul 65, după o gravă eroare defensivă a adversarilor.

FCSB a cucerit ultima dată trofeul în 2015, an în care a reuşit eventul. Acesta a fost primul meci al noului antrenor al FCSB, Anton Petrea, care l-a înlocuit pe Bogdan Argeş Vintilă.

Totuşi, momentele din finalul meciului au fost tensionate pentru Mihai Stoica. Oficialul FCSB a fost surprins în timp ce dădea indicaţii din tribună, dar la fluierul de final s-a exteriorizat, alături de ceilalţi oficiali al vicecampioanei. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare