Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Competiţie pentru Real Madrid! Kai Havertz este dorit şi în Premier League: "Există deja discuţii"

Competiţie pentru Real Madrid! Kai Havertz este dorit şi în Premier League: "Există deja discuţii"

Premier League

Comentarii

Kai Havertz (21 de ani) este unul dintre cei mai doriţi jucători din fotbalul european în acest moment. Intens curtat de Real Madrid, starul lui Bayer Leverkusen este în discuţii şi cu echipe din Premier League.

Considerat la acelaşi nivel cu alte tinere talente din Bundesliga, precum Jadon Sancho sau Erling Haaland, Kai Havertz pare să fie la ultimul sezon în tricoul lui Leverkusen. 

În vârstă de doar 21 de ani, Havertz, care a adunat deja şapte selecţii şi un gol în prima reprezentativă a Germaniei, este dorit de Florentino Perez şi Zinedine Zidane la Real, însă Los Blancos au competiţie serioasă din partea cluburilor din Premier League. 

Manchester United şi Chelsea sunt echipele din Anglia care îl vor pe Havertz şi potrivit presei din insulă, londonezii deja au început discuţiile pentru tânărul-minune născut în Aachen. 

Trei jucători de la Real Madrid pot ajunge la Leverkusen în schimbul lui Havertz

Real Madrid îl vrea pe Kai Havertz de la Bayer Leverkusen. Gruparea blanco nu vrea însă să plătească cele peste 100 de milioane cerute de germani.

Cei trei jucători pe care Real Madrid i-ar trimite la Leverkusen sunt Odriozola (actualmente la Bayern Munchen), Oscar Rodriguez (acum la Leganes) şi Mariano Diaz. Mai mult, Real Madrid se arată dispusă să îl mai lase pe fotbalist şi sezonul viitor în Bundesliga.

Afla mai multe despre: kai havertzchelsea 

viewscnt
Articole similare