Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Complimentul carierei pentru Niţă. A fost lăudat după meci de marele Manuel Neuer: ”Felicitări! A avut intervenţii bune!”

Complimentul carierei pentru Niţă. A fost lăudat după meci de marele Manuel Neuer: ”Felicitări! A avut intervenţii bune!”

Echipa națională

Comentarii

Manuel Neuer, portarul minune al germanilor, l-a lăudat pe Florin Niţă, la finalul meciului de la Bucureşti.

România a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Germania, în etapa a II-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Florin Niţă a avut câteva intervenţii excelente în faţa atacanţilor adverşi, detaliu remarcat şi de marele Manuel Neuer.

Căpitanul naţionalei Germaniei, Manuel Neuer, a declarat, duminică seară, după meciul cu România, scor 1-0, că Florin Niţă merită felicitări pentru intervenţiile bune pe care le-a avut. “Ar fi trebuit să înscriem al doilea gol, pentru că astfel nu am fi fost în pericol să pierdem două puncte. Ne-au lipsit isteţimea, poate puţină voinţă în careu. Însă portarul lor a avut câteva intervenţii bune. Felicitări”, a spus Neuer


Singurul gol al meciului de la Bucureşti a fost marcat de Serge Gnabry. Super starul germanilor a afirmat şi el că germanii ar fi trebuit să mai înscrie o dată: “Cel mai important este că am obţinut cele trei puncte. Am avut multe contraatacuri în repriza a doua, dar nu am reuşit să marcăm încă o dată şi ne-am făcut singuri treaba dificilă.

România a pierdut cu Germania, scor 0-1. În aceeaşi grupă, Armenia a învins, acasă, cu scorul de 2-0, Islanda, iar Macedonia de Nord pe Liechtenstein, tot pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (Bardhi '7, Trajkovski '51, '54, Elmas '62, Nestorovski '82).

Clasamentul grupei după două etape este următorul: 1. Germania - 6 puncte, 2. Armenia - 6 puncte, 3. Macedonia de Nord - 3 puncte, 4. România - 3 puncte, 5. Islanda - niciun punct, 6. Liechtenstein - niciun punct.

În prima etapă, România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, acasă, iar Germania a trecut, cu 3-0, tot pe teren propriu, de Islanda. Tot în prima etapă, Liechetnstein - Armenia, scor 0-1.

Afla mai multe despre: manuel neuer 

viewscnt
Articole similare