Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conceicao a vorbit despre eventuala sa plecare de la CFR: "Alte persoane sunt responsabile. Trecutul spune totul despre mine"

Conceicao a vorbit despre eventuala sa plecare de la CFR: "Alte persoane sunt responsabile. Trecutul spune totul despre mine"

CFR Cluj

Comentarii

Aproximativ o lună a trecut de la ultima victorie obţinută de CFR Cluj într-un meci oficial. Pe 19 august, campioana României câştiga partida cu Dinamo, scor 3-1. De atunci, însă, clujenii nu s-au mai regăsit şi au pierdut trei dintre ultimele patru meciuri disputate în toate competiţiile.

"În aceste două săptămâni, am muncit cu aceeaşi dorinţă, cu acelaşi profesionalism, cu aceleaşi reguli. Sunt liniştit pentru meciul de duminică, pentru că, în aceste două săptămâni, am muncit foarte bine şi suntem încrezători înaintea meciului cu Steaua. Eu am un trecut aici, în România, ca antrenor, iar trecutul vorbeşte pentru mine. Nu trebuie să justific nimic. Sunt multe persoane care au pregătit echipa în această perioadă şi e responsabilitatea lor. Eu am venit aici când începuse campionatul" , a spus antrenorul CFR-ului, Antonio Conceicao.

"Am plecat la lotul echipei naţionale, atmosfera era urâtă la echipă, dar acum, de când m-am întors, totul este foarte bine. Suntem 100% concentraţi pe acest meci. Nu cred că se poate pune problema plecării domnului Conceicao, este prea devreme. Campionatul este lung şi nu cred că este atât de important acest aspect acum.

În ultimele patru meciuri, am condus de fiecare dată, dar ne-au egalat mereu. Nu e o întâmplare că am condus. Cred că şi ei ar trebui să fie atenţi la noi. Ţucudean este într-o formă foarte bună, traversează o perioadă mult mai bună decât Gnohere. Cred că poate decide meciul. Este colegul meu de cameră şi merg pe mâna lui" , a declarat Cristi Manea la conferinţa de presă.

Derby-ul etapei a opta din Liga I, CFR Cluj - FCSB, se joacă duminică, în direct la Telekom Sport 1, de la ora 21:00, şi LIVE VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: conceicaodinamoromaniacfr clujtucudeangnohere 

viewscnt
Articole similare