Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conceicao a vorbit în premieră despre posibila sa demitere. Ce mesaj a trimis conducerii: "Aş putea să scriu o care la câte am trăit aici"

Conceicao a vorbit în premieră despre posibila sa demitere. Ce mesaj a trimis conducerii: "Aş putea să scriu o care la câte am trăit aici"

CFR Cluj

Comentarii

Deşi este pe primul loc şi are un avans cu CFR de şase puncte faţă de principala urmăritoare, Antonio Conceicao nu este liniştit pe banca tehnică a campioanei României.

În presă au apărut zvonuri că antrenorul portughez va fi demis cât de curând, iar Conceicao nu s-a ferit şi a vorbit despre acest subiect în conferinţa susţinută înaintea partidei cu Universitatea Craiova.

"Conducerea ar trebui să vorbească despre asta, eu sunt aici în continuare, îmi fac treaba zilnic aşa cum mi-am făcut-o până acum, până nu mai sunt dorit aici. Sunt liniştit şi îmi fac treaba la echipă, dar în lume nimic nu e etern, nu doar în fotbal, dar îmi fac  treaba aici cum ştiu mai bine.

E o întrebare pe care trebuie să i-o adresaţi conducerii pentru că eu sunt încă la CFR. Întrebare bună, mereu e dificil, abia la sfârşitul unei epoci stabilim cât a fost de dificil. Din 2009, aş putea să scriu o carte cu tot ceea mi s-a întâmplat aici.

Eu am vorbit cu conducerea clubului şi le-am transmis nevoia de a aduce jucători pentru a avea soluţii pe posturi, aşa cum spuneam, urmează  o perioadă destul de grea, eu sunt mulţumit de lotul pe care îl am, în ceea ce priveşte transferurile, conducerea poate vorbi  despre asta" , a declarat Antonio Conceicao.

Afla mai multe despre: conceicaocfr clujfcsbliga 1universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare