Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conceicao crede în şansa CFR-ului, dar recunoaşte: "Malmo porneşte cu un avantaj din două motive"

Conceicao crede în şansa CFR-ului, dar recunoaşte: "Malmo porneşte cu un avantaj din două motive"
Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Toni Conceicao, este încrezător în şansa formaţiei ardelene de a se califica în turul al treilea al Ligii Campionilor, dar admite că Malmo are două mari atuuri de partea sa.

"Evident că Malmo porneşte cu un avantaj mâine seară din două motive. În primul rând pentru că a reuşit să se impună în meciul tur, de la Cluj, iar în al doilea rând pentru că se află în plină competiţie, au ritm şi au puse la punct relaţiile de joc. Am muncit pentru acest meci, am studiat meciul tur, am observat greşelile pe care le-am facut şi am încercat să le remediem. Ştim că Malmo e o echipă cu multe calităţi, e o formaţie foarte organizată, puternică în sectorul median, cu jucători foarte buni. Suntem conştienţi că vom întâlni un adversar foarte valoros. În ciuda acestor aspecte, vom face totul pentru a întoarce soarta calificării în favoarea noastră", a declarat Conceicao, înaintea meciului cu Malmo FF

Partida Malmo - CFR Cluj se va disputa miercuri, de la ora 20:15, şi va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul nostru. În tur, campioana Suediei s-a impus, în Gruia, cu scorul de 1-0.

În urma acelui meci, în care CFR nu a tras niciun şut pe poartă, antrenorul Edward Iordănescu a fost demis şi apoi înlocuit cu Toni Conceicao, care şi-a început astfel cel de-al treilea mandat pe banca echipei ardelene. Tehnicianul portughez a mai pregătit actuala campioană a Ligii 1 în 2009 şi în sezonul 2015-2016.

Afla mai multe despre: conceicaocfrmalmo 

viewscnt
Articole similare