Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conceicao nu-şi pierde optimismul după eşecul de la Craiova: ”Mergem înainte! Suntem în continuare pe primul loc”

Conceicao nu-şi pierde optimismul după eşecul de la Craiova: ”Mergem înainte! Suntem în continuare pe primul loc”

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), liderul din Liga I, CFR Cluj, într-un meci din etapa a XXIII-a. Golurile au fost marcate de Andrei Cristea ’14 şi Elvir Koljic ’78.

La finalul partidei, antrenorul Antonio Conceicao s-a declarat nemulţumit de multitudinea de ocazii ratate de campioană în prima parte.

”Am controlat meciul, am avut ocazii de gol, dar asta a fost. Ăsta e fotbalul, am avut 3-4 faze de gol, dar am ratat prea mult. Mergem înainte, suntem în continuare pe primul loc.

Noi am avut multe ocazii de a marca. Prima şansă de gol e a noastră, dar Craiova a marcat la primul şut pe poartă. Important e că am oferit un fotbal competitiv, dar e păcat că nu am câştigat.

Craiova are o echipă bună. Ştiam că dacă am fi câştigat astăzi, ar fi fost foarte greu pentru ei în playoff. Au forţa să câştige campionatul.

Ţucudean s-a accidentat, nu am avut prea multe soluţii ofensive, vom căuta soluţii acum pentru meciul cu Astra” a declarat Toni Conceicao la Telekom Sport, care a refuzat să ofere un răspuns concret atunci când a fost întrebat ”dacă urmează o nouă săptămână grea pentru el”.

Tehnicianul portughez a fost la un pas de demitere după egalul din runda precedentă cu FC Hermannstadt. CFR a acumulat un singur punct în primele 2 meciuri din 2019, dar la Craiova a pierdut prima partidă după 17 meciuri. 

Afla mai multe despre: toni conceicao 

viewscnt
Articole similare