Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conceicao spune că nu s-a temut de demitere. Cum comentează situaţia lui Julio Baptista

Conceicao spune că nu s-a temut de demitere. Cum comentează situaţia lui Julio Baptista

CFR Cluj

Comentarii

Antonio Conceicao a explicat la microfonul Telekom Sport, la finalul partidei câştigate cu FC Hermannstadt (1-0) că nu s-a temut niciun moment de demitere. Tehnicianul portughez a comentat şi situaţia lui Julio Baptista.

”Asta este viaţa de antrenor. Când echipa pierde, toată lumea vorbeşte, mai ales aici, în România. Sunt obişnuit cu asta. A contat rezultatul astăzi” a explicat Conceicao la Telekom Sport.

”Am jucat foarte slab în prima repriză. Din fericire, în a doua repriză am făcut câteva schimbări şi echipa a avut altă atitudine. Dar, cel mai important, am avut alt elan, iar jucătorii altă mentalitate şi alt comportament. E clar că jucătorii mei trebuie să muncească mai mult” a declarat antrenorul portughez.

”Nu m-am temut niciodată de demitere. Eu am venit aici în circumstanţe foarte dificile şi am jucat din trei în trei zile. Nici măcar nu am avut ocazia să ne antrenăm normal. Cred însă în echipă şi cred în munca pe care o facem împreună. Am speranţa că echipa va fi mult mai bună pe viitor!” mărturiseşte Conceicao.

Despre Julio Baptista, fostul star de la Real Madrid, transferat în această vară de CFR Cluj, antrenorul ardelenilor spune: ”Are doi ani de când nu a mai jucat. Nu este deloc uşor pentru el să intre şi să joace înaintea altora. Toţi se antrenează şi joacă bine. Julio are nevoie de timp pentru a ajunge la capacitate fizică maximă. El trebuie să muncească şi să fie serios, profesionist, iar cu timpul vom lua o decizie. Dacă va demonstra la antrenamente că merită să joace, atunci va primi oportunitatea să o facă, la fel ca şi până acum” a încheiat Toni Conceicao, intervenţia de la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: antonio conceicaocfr clujjulio baptista 

viewscnt
Articole similare