Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia amară a lui Frăsinescu după umilinţa suferită de Poli Iaşi. Căpitanul trage semnalul de alarmă: ”Probabil nu vom mai fi în Liga I”

Concluzia amară a lui Frăsinescu după umilinţa suferită de Poli Iaşi. Căpitanul trage semnalul de alarmă: ”Probabil nu vom mai fi în Liga I”

CSM Poli Iași

Comentarii

Căpitanul echipei Poli Iaşi, Cosmin Frăsinescu, a recţionat după ce formaţia sa a fost învinsă la scor de neprezentare, în deplasare, de către Academica Cliceni.

Frăsinescu  s-a arătat dezamăgit de rezultat şi a punctat asupra faptului că Poli Iaşi nu îşi permitea să facă măcar un egal în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

”Aveam speranţe foarte mari de la acest meci. Ştiam că vin două meciuri acasă, după meciul cu Clinceni şi era speranţa noastră să luăm puncte aici, nu ne permiteam să facem niciun egal. Am început destul de prost meciul şi n-am reuşit să revenim.

Cred că ar trebui să învăţăm de la echipa adversă, pentru că ne-au demonstrat azi că au şi orgoliu, au şi stare de spirit, ceea ce nouă ne cam lipseşte”, a declarat Cosmin Frăsinescu, duminică, la finalul partidei dintre Academica Clinceni şi Poli Iaşi, scor 3-0. 

Referitor la cazul colegului său, Rodny Lopes Cabral, care a condus la amânarea partidei de sâmbătă pentru duminică, căpitanul ieşenilor a spus că nu poate să gasească o explicaţie rezonabilă:

”E o speţă care e destul de apăsătoare, să vorbeşte zilnic la televizor, se vorbeşte peste tot despre acest lucru. Nu înţeleg cum un test poate să iasă pozitiv şi după aia de două ori negativ. E o chestie care pe mine mă depăşeşte.”.

Frăsinescu a concluzionat amar după eşecul formaţiei sale. Căpitanul lui Poli Iaşi a tras un semnal de alarmă pentru colegii săi: ”Dacă nu ne dorim să câştigăm meciuri pe teren, să câştigăm meciurile, probabil nu vom mai fi în Liga I. Dacă avem o stare de spirit de oameni blazaţi, nu cred că o să avem câştig de cauză în lupta pentru salvarea de la retrogradare.”.

Afla mai multe despre: poli iasiacademica clinceniliga 1 

viewscnt
Articole similare