Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia antrenorului de la FC Botoşani după ce moldovenii au ratat play-off-ul! ”Poate unii dintre băieţii noştri nu sunt la un nivel de pregătitre atât de bun!”

Concluzia antrenorului de la FC Botoşani după ce moldovenii au ratat play-off-ul! ”Poate unii dintre băieţii noştri nu sunt la un nivel de pregătitre atât de bun!”

FC Botoșani

Comentarii

FC Argeş s-a calificat în play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, după ce a câştigat meciul cu FC Botoşani, scor 2-1, reuşind să revină de la 0-1.

Echipa lui Prepeliţă a reuşit să întoarcă scorul, după ce a fost condusă cu 1-0. Meciul a avut parte şi de un moment controversat, iar soarta partidei ar fi putut să fie alta. În minutul 90+4, la una dintre ultimele faze ale meciului, jucătorul lui FC Botoşani, Mihai Roman, a căzut în careu, după un duel cu Iasmin Latovlevici. 

Moldovenii au sărit ca arşi şi au cerut penalty. Cu toate acestea, centralul partidei Radu Petrescu, a decis să nu acorde nimic, faza a continuat, iar la câteva secunde distanţă, a fost fluierat finalul meciului, iar FC Botoşani a fost lăsată în afara play-off-ului. 

La finalul meciului, antrenorul Mihai Ciobanu, a avut un discurs mai dur la adresa jucătorilor săi. 

”Privim cu atenţie play-out-ul, pentru că avem o nemulţumire că nu am prins primele 6 locuri. Sunt multe de spus. Poate unii dintre băieţii noştri nu sunt la un nivel de pregătitre atât de bun. Ori abia au venit la noi, ori au avut o problemă medicală şi au fost ieşiţi din circuit, ceea ce, în zona centrală, ca prospeţime, s-a cunoscut.

Astăzi meritam mai mult. Chiar şi pe final, Mihai Roman a avut o acţiune foarte bună, care putea fi penalizată de arbitru cu penalty şi discutam de altceva. Faptul că portarul advers a tras o minge din 16,50 înapoi în braţe... Poate ne avantajau astea. Dar nu arbitrul a câştigat jocul, ci Argeşul. Au crezut în ei, bravo lor!

Pentru noi e o mică lecţie. Nu cred că s-au văzut calificaţi, pentru că au rămas conectaţi tot timpul. Poate la primul gol marcat de Argeş a fost greşeală de marcaj la o fază fixă, dar iar trebuie să spun că Mihai Roman a jucat mingea şi arbitrul a dat fault.

Din acea lovitură s-a aruncat mingea în careu şi am primit gol. Eu am văzut că nu a fost fault. Dar nu vreau să vorbesc de arbitraj. Sunt momente-cheie, care pur şi simplu te bulversează”, a explicat Ciobanu.

Marius Croitoru a fost suspendat pentru ultimul meci din sezonul regular, iar moldovenii au învăţat o lecţie după ce au ratat play-off-ul. 

”Să crezi în tine până la final, asta a făcut Argeşul! Dacă, la 1-0 pentru noi, multe din echipe ridicau genunchii, uite că Argeşul a forţat, a avut şansă, la golul 2 a fost o întâmplare şi au fost răsplătiţi

Să crezi în tine până la final, asta a făcut Argeşul! Dacă, la 1-0 pentru noi, multe din echipe ridicau genunchii, uite că Argeşul a forţat, a avut şansă, la golul 2 a fost o întâmplare şi au fost răsplătiţi” a explicat Ciobanu.

Afla mai multe despre: botoşani-ciobanu-liga 1 

viewscnt
Articole similare