Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia lui Billel Omrani: ”Când eşti pe primul loc în clasament, toată lumea vrea să te omoare”

Concluzia lui Billel Omrani: ”Când eşti pe primul loc în clasament, toată lumea vrea să te omoare”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, în etapa a XIII-a, ultima a turului sezonului regulat al Ligii I.

Atacantul CFR-ului a intrat pe teren şi a marcat al doilea gol al echipei sale. Intrat de şase minute în locul marcatorului primul gol, Lacina Traore, Omrani şi-a făcut din nou datoria: ”Chiar înainte să intru, Lacina a marcat şi am fost foarte fericit, pentru că eu şi Lacina suntem prieteni foarte buni.  Am intrat şi după cinci mincute am marcat şi eu, aşa că m-am bucurat foarte mult şi pentru mine şi pentru echipă, pentru că a fost o victorie importantă în faţa Craiovei. Aveam nevoie să câştigăm acest meci pentru a le demonstra tuturor că suntem cei mai buni, pentru moment” a spus Omrani înainte de meci.

Pentru CFR Cluj, urmează meciul cu Rennes din UEFA Europa League. Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport, iar Omrani speră că va recidiva: ”Sper că voi marca, bineînţeles. Dacă nu voi înscrie, sper să dau o pasă de gol. Sper să câştigăm cu Rennes. Nu contează dacă marchez eu sau altcineva din echipă. Când eşti pe primul loc în clasament, toată lumea vrea să te omoare, să îţi ia locul. 2 Am demonstrat că suntem cei mai buni” a mai spus Omrani la finalul partidei câştigate în faţa Universităţii Craiova, scor 2-0.

Afla mai multe despre: billel omrani 

viewscnt
Articole similare