Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia lui Cornel Dinu după alegerile FRF. Mesaj tranşant al "Procurorului": "Trecutul este groaznic, prezentul e înfiorător, viitorul ..."

Concluzia lui Cornel Dinu după alegerile FRF. Mesaj tranşant al "Procurorului": "Trecutul este groaznic, prezentul e înfiorător, viitorul ..."

Fotbal

Comentarii

Cornel Dinu a comentat în stilul său caracteristic realegerea lui Răzvan Burleanu în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Expertul Telekom Sport era unul dintre susţinătorii lui Ionuţ Lupescu.

"Nu este posibil ca prima divizie să reprezinte în procesul de vot doar 5%, care face imaginea şi creează valoarea unui fotbal, iar fotbalul în sală şi fotbalul feminin, care sunt nişte apucături amatoare, să domine şi să hotărască distrugerea echipelor de fotbal şi dominarea mediocrităţii.

Sunt oameni amărâţi pentru care nu contează ce înseamnă o personalitate crescută şi acceptată în Occident, aşa cum este Ionuţ Lupescu. Nu contează că alături de el sunt Sir Alex Ferguson, Mircea Lucescu sau Cristi Chivu. Nu, chiar nu contează. Eu sunt de la Pocreaca din deal, asta e pofta ce-am poftit, eu sunt Miţa jucătoarea şi Răzvan care pune în sală stop cu talpa.

Trecutul este groaznic, prezentul este înfiorător, foarte bine că nu avem niciun viitor şi că viitorul va fi mai mult decât dramatic. Va fi o nenorocire pe care nu am cunoscut-o până acum. Cam asta cred eu că este soarta fotbalului românesc în următorii ani" , a declarat Cornel Dinu

Afla mai multe despre: frfrazvan burleanucornel dinuionut lupescu 

viewscnt
Articole similare