Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia lui Dică după eşecul cu Astra: ”Nu pot să cred cum poate să fie o diferenţă aşa mare între amicale şi meciurile oficiale”

Concluzia lui Dică după eşecul cu Astra: ”Nu pot să cred cum poate să fie o diferenţă aşa mare între amicale şi meciurile oficiale”

Superliga

Comentarii

FCSB a debutat cu stângul în noul sezon şi a pierdut cu 1-0 în faţa Astra, la Giurgiu. Nicolae Dică spune că a rămas surprins neplăcut de jocul elevilor săi, deşi în amicale au excelat.

FCSB a făcut un meci foarte slab cu Astra şi a pierdut cu 1-0 în faţa Astrei. Nicolae Dică a jucat în sistemul 4-3-3, pe care l-a antrenat în cantonamente, dar ofensiva n-a avut forţa aşteptată. Nicolae Dică spune că a rămas uimit de modul în care jucătorii săi s-au comportat în amicale şi cum s-au prezentat la meciul cu Astra.

”Chiar acum vorbeam cu staff-ul meu, nu pot să-mi dau seama cum poate să fie o diferenţă aşa mare între meciurile amicale şi cele oficiale. Pentru că în pregătiri am arătat foarte bine, am întâlnit şi adversari puternici, dar, din păcate, în seara aceasta am făcut un meci modest. Am avut câteva ocazii, dar apoi totul s-a întors împotriva noastră. Nu am putut să oprim contraatacurile celor de la Astra, ştiam că aşa vor juca, le-am spus acest lucru, dar, din păcate, nu am făcut nimic [...] Eu sper să fi fost doar un accident în această seară”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Antrenorul FCSB-ului ia în calcul revenirea la 4-2-3-1 după numai un meci oficial: ”Voi vedea ce vom face. O lună de zile am implementat acest sistem, nu este uşor. În funcţie de discuţiile pe care le voi avea cu jucătorii voi vedea dacă schimb sistemul”, a mai spus Dică.

Fostul atacant a explicat şi motivul pentru care i-a schimbat pe Nedelcu şi Coman la pauză: ”Nu am fost mulţumit de evoluţia celor schimbaţi şi am zis să vin cu un suflu nou şi i-am băgat pe Qaka şi Moruţan”.
 

Afla mai multe despre: fcsbastraliga 1nicolae dica 

viewscnt
Articole similare