Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia lui Gigi Becali după două meciuri oficiale cu Todoran. Încă un fotbalist de la FCSB l-a dezamăgit

Concluzia lui Gigi Becali după două meciuri oficiale cu Todoran. Încă un fotbalist de la FCSB l-a dezamăgit

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a surprins atunci când l-a angajat pe Dinu Todoran. Omul de afaceri se declară mulţumit de cum arată echipa, după primele partide ale sezonului.

Dinu Todoran, în grafic la FCSB

FCSB a câştigat toate meciurile de pregătire în această vară, cu Dinu Todoran pe bancă, dar a început cu o remiză la Botoşani, scor 0-0, în Liga 1. Apoi, a urmat o victorie la limită în Conference League, scor 1-0, cu Şahtior Karagandi. După primele două meciuri oficiale ale sezonului, finanţatorul FCSB şi-a spus părerea. 

"Mi-a plăcut echipa. Pe mine mă interesează să ţinem mingea, să nu dăm nicio şansă adversarului. Mie chiar mi-a plăcut", a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

După ce Olimpiu Moruţan i-a devenit "client" lui Gigi Becali în începutul acestui sezon, pe listă a intrat şi Iulian Cristea. De altfel, omul de afaceri a anunţat că vrea un fundaş central, iar Vinicius pare a fi alesul. 

"Singurul care m-a nemulţumit a fost Cristea, atât! A făcut o gafă pe care nu ai voie să o faci niciodată în viaţa ta", a adăugat Gigi Becali.

Dinu Todoran, despre obiectivul de la FCSB

”Obiectivul nostru este să ajungem în grupele acestei competiţii. O presiune mare pe noi, dar este o presiune pozitivă. Ne dorim să câştigăm, să îmbunătăţim şi coeficientul. Suntem favoriţi. 

Îmi doresc să intrăm în grupe, îmi doresc să ieşim din grupe, obiectivul ăsta e foarte bine al domnului Becali care este... Încercăm să îndeplinim acest obiectiv. Deocamdată suntem bine pe toate compartimentele, dar orice jucător care e de valoare...", declara antrenorul FCSB-ului. 

Afla mai multe despre: fcsbdinu todorangigi becali 

viewscnt
Articole similare