Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia lui Moruţan după eşecul cu Dunărea Călăraşi: ”Nu putem spune că este o eliminare ruşinoasă!” Ce spune despre criticile patronului

Concluzia lui Moruţan după eşecul cu Dunărea Călăraşi: ”Nu putem spune că este o eliminare ruşinoasă!” Ce spune despre criticile patronului

Cupa României

Comentarii

Olimpiu Moruţan este de părere că eliminarea din optimile Cupei României, după eşecul cu 2-1 în faţa Dunării Călăraşi, nu este ruşinoasă. Tânărul mijlocaş spune că titlul este principalul obiectiv.

După Dinamo, şi FCSB a fost eliminată din Cupa României. Vicecampioana României a pierdut cu 2-1 la Călăraşi şi Nicolae Dică a ratat încă un obiectiv. Olimpiu Moruţan spune însă că nu este un rezultat ruşinos:

”Nu putem spune ruşinoasă. Am jucat până în ultimul minut, ne-am dorit victoria, dar am avut acele două greşeli. Trebuie să trecem peste şi duminică să facem un joc foarte bun. Acum trebuie să tragem linie, să vedem ce am greşit şi să ne bazăm foarte tare pe campionat. Trebuie să jucăm cu Astra. E cel mai important meci şi trebuie să luăm cele 3 punte”, a declarat Moruţan la microfonul Telekom Sport.

Tânărul mijlocaş a fost întrebat dacă a fost afectat de criticile lui Gigi Becali, care a spus că Moruţan va juca doar 10-15 minute pe meci: ”Nu m-au afectat. Sunt mai puternic acum şi trebuie să îi arăt că sunt un jucător foarte bun”.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanfcsbdunarea calarasicupa romaniei 

viewscnt
Articole similare