Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia lui Viorel Moldovan după victoria Petrolului: ”Un teren foarte dificil, care pe noi ne-a dezavantajat”

Concluzia lui Viorel Moldovan după victoria Petrolului: ”Un teren foarte dificil, care pe noi ne-a dezavantajat”

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti s-a impus pe terenul echipei din Comuna Recea, scor 1-2, într-un meci din etapa a opta a Ligii secunde.

Tehnicianul Viorel Moldovan şi marcatorul celor două goluri ale oaspeţilor, în minutele 67 şi 72, Vasile Buhăescu, au reacţionat, la cald, la finalul partidei.

Cei doi au afirmat că echipa lor a avut o misiune grea de îndeplinit, pe un teren foarte dificil, aratându-se bucuroşi că au obţinut cele trei puncte.

”Ceea ce ne-am propus ca obiectiv am atins, am luat cele trei puncte, asta este cel mai important după un asemenea joc, pe un teren foarte dificil, care pe noi ne-a dezavantajat.”, a declarat antrenorul Petrolului, Viorel Moldovan.

”Suntem fericiţi că am câştigat pe un teren atât de greu, am fost şi conduşi, dar e bine că am revenit. Pe un teren ca ăsta nu mai există tactică, am jucat mai mult din dăruinţă.”, a spus Vasile Buhăescu, autorul dublei care a adus victoria ploieştenilor.

Golul gazdelor a fost marcat de Gabriel Oiţă, în minutul 48. Partida a fost destul de tensionată, fiecare echipă având un jucător eliminat după ce a văzut al doilea galben: Bakmaz (Recea, 24’) şi Diarra (Petrolul, 90’).

Petrolul se clasează pe locul cinci, cu 13 puncte, după această partidă, iar Comuna Recea pe 19, cu patru puncte acumulate.
 

Afla mai multe despre: viorel moldovanpetrolul ploiesticomuna recealiga 2 

viewscnt
Articole similare