Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia lui Zidane după 2-2 în El Clasico: "Eu cred că Barca va încheia sezonul fără să piardă!"

Concluzia lui Zidane după 2-2 în El Clasico: "Eu cred că Barca va încheia sezonul fără să piardă!"
Comentarii

Zinedine Zidane, antrenorul echipei spaniole de fotbal Real Madrid, s-a arătat mulţumit de rezultatul de egalitate, 2-2, cu FC Barcelona, din "El Clasico", marele derby al fotbalului spaniol, disputat duminică seara pe Camp Nou, în cadrul etapei a 36-a din Primera Division, dar a lăudat şi prestaţia catalanilor, afirmând că "Barcelona va încheia probabil sezonul fără să piardă".

"Noi am făcut un meci bun cu un rezultat nul. Nu ştiu dacă a fost meritat, dar acesta a fost rezultatul şi a fost un meci bun. Cei care au venit să vadă un meci frumos pot fi mulţumiţi. De obicei, este un meci important pentru clasamentul final (în La Liga), dar nu şi anul acesta. Trebuie să-i felicit pe barcelonezi pentru ce au reuşit'', a afirmat Zidane.

''În privinţa arbitrajului, a fost un pic complicat, dar nu vreau să vorbesc despre asta. S-au întâmplat multe lucruri în seara asta şi nimic nu se va schimba în final. Când noi disputăm un meci, vrem să facem totul pentru a câştiga şi este exact ce am făcut. Prima noastră repriză a fost bună, iar apoi noi ne-am precipitat un pic în 11 oameni faţă de 10 şi trebuia să avem mai multă răbdare. Dar eu cred că Barca va încheia sezonul fără să piardă", a declarat Zidane pentru postul de radio Movistar Partidazo.

Gazdele au deschis scorul prin uruguayanul Luis Suarez (10), însă Real a egalat după numai cinci minute, prin portughezul Cristiano Ronaldo (15). Barca a rămas în 10 jucători în finalul primei reprize, după eliminarea lui Sergi Roberto (45+2), în urma unei agresiuni asupra brazilianului Marcelo, dar catalanii au reuşit să preia conducerea pe tabela de marcat chiar şi în inferioritate numerică, graţie argentinianului Lionel Messi (52). Madrilenii au restabilit egalitatea prin galezul Gareth Bale (72) şi puteau obţine victoria dacă arbitrul ar fi acordat penalty la faza în care Marcelo a fost faultat în careu de Jordi Alba (76).

Afla mai multe despre: zidanebarcelonaspaniareal madrid 

viewscnt
Articole similare