Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia Luminiţei Huţupan după prima victorie a CSM-ului în grupele principale. Care sunt şansele pentru Final Four

Concluzia Luminiţei Huţupan după prima victorie a CSM-ului în grupele principale. Care sunt şansele pentru Final Four

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins, sâmbătă, echipa slovenă Krim Ljubljana, scor 32-26 (16-11), în al doilea meci din grupa principală II a Ligii Campionilor.

La final, Luminiţa Huţupan a vorbit pentru Telekom Sport despre şansele campioanei României de a ajunge din nou în Final Four.

"Se simte destul de mult, dar să nu uităm că şi Gyor a avut absenţe, Krim la fel. Se simte destul de mult. Cristina (n.r. Neagu) ştiţi că făcea jocul, dar trebuie ca echipa să o suplinească şi să obţină rezultate.

Mai poate spera la Final Four?



Da, eu sper din tot sufletul să avem această echipă minunată, să ne reprezinte la Final Four. Şi nu spun cu niciun fel de modestie, voi fi prezentă pentru CSM la Final Four.

Haideţi să nu le criticăm, să fim alături de ele şi să sperăm în Final Four, pentru că este o echipă frumoasă şi de viitor.

Paula rămâne Paula, care m-a suplinit pe mine foarte bine, iar Gruba, care este croată şi am prins-o şi în Slovenia... eu zic că sunt doi portari de valoare, plus al treilea, Mădălina Ion, care vine din urmă. Zic că poartă avem, jucătoare avem şi să le urăm mult succes pentru Final Four.

Până a avea poartă, trebuie să avem şi jucătoare care marchează", a declarat Luminiţa Huţupan pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: hutupancsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare