Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia serii după ce Oţelul va juca finala Cupei României cu Corvinul: „Nivelul fotbalului românesc e foarte jos!” | EXCLUSIV

Concluzia serii după ce Oţelul va juca finala Cupei României cu Corvinul: „Nivelul fotbalului românesc e foarte jos!” | EXCLUSIV

Cupa României

Comentarii

Oţelul Galaţi a trecut de Universitatea Cluj, scor 2-1, şi s-a calificat în finala Cupei României unde o va întâlni pe Corvinul Hunedoara.

Concluzie dură după stabilirea finalei Cupei României dintre Oţelul şi Corvinul Hunedoara

După meci, în direct la Orange Sport, Andrei Vochin, oficialul Federaţiei Române de Fotbal, a analizat performanţa celor două finaliste şi a tras o concluzie dură.

În opinia lui Vochin, nivelul fotbalului românesc este foarte scăzut, având în vedere că o echipă de play-out şi una din eşalonul secund se vor duela pentru accederea în Europa League.

„Era un meci care s-ar fi dus spre prelungiri, dar parcă Oţelul a avut dorinţă mai mare faţă de U Cluj pentru a se califica. E o performanţă uluitoare pentru Oţelul şi pentru Corvinul.

În acelaşi timp nu pot să nu analizez că nivelul fotbalului românesc este de asemenea natură încât o echipă de Liga 2 şi o echipă de play-out să ocupe, prin merite proprii, locul de Europa League.

Nivelul este unul destul de jos din păcate. Poţi face o surpriză câteodată, poţi beneficia de un context favorabil, dar mai ales în acest nou format al Cupei, echipele cu pretenţii nu aveau voie să rateze măcar semifinalele.

Se pare că valoarea echipelor noastre care au aspiraţii e cam umflată”, a declarat Andrei Vochin pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei vochincupa romanieiotelulu clujcorvinul 

viewscnt
Articole similare