Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia sinceră a lui Andrei Ivan după un nou pas greşit făcut de U Craiova: "Obiectivele noastre sunt Cupa şi locul 2 în campionat"

Concluzia sinceră a lui Andrei Ivan după un nou pas greşit făcut de U Craiova: "Obiectivele noastre sunt Cupa şi locul 2 în campionat"
Comentarii

U Craiova a remizat şi cu UTA, scor 0-0, iar acum a ajuns la 20 de puncte în spatele liderului CFR Cluj, care are şi un meci mai puţin disputat. În aceste condiţii, Andrei Ivan a dezvăluit că nu mai speră la titlu şi că aşteaptă măcar ca echipa sa să obţină calificarea în play-off.

"A fost un meci foarte greu cu UTA. Am avut nişte ocazii să marcăm, nu a fost să fie, ne-au dominat în a doua repriza. Nu ştiu ce se întâmplă, noi trebuie acum să ne unim.

Avem un meci cu cei de la Mediaş şi trebuie sa câştigam. Nu ne mai gândim la titlu. Prima dată trebuie să intrăm în play-off şi după vedem ce se întâmplă. Acesta este obiectivul. Vedem şi după pauza de iarnă. Avem obiectiv Cupa şi locul 2" , a spus Andrei Ivan.

U Craiova - UTA 0-0

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu UTA, în etapa a XX-a a Ligii I. Hora a fost eliminat, în minutul 90+4, pentru lovirea lui Papp, într-un moment în care balonul nu era în zona celor doi jucători.

Au evoluat următoarele echipe:

  • Universitatea Craiova: Lazar - Căpăţînă, Papp, Screciu - Gustavo, Vînă (Fedele '46), Nistor (Roguljici '76), Bancu (Vătăjelu '62) - Cîmpanu (Creţu '62), Koljici (Baiaram '55), A. Ivan. Antrenor Laurenţiu Reghecampf;
  • UTA: Fl. Iacob - Vukcevici, Erico, Benga, Şliakov - Passaglia, Batha - Miculescu, Antal (Roger '64), Ubbink (Medjimorec '90+5) - Dangubici (Hora '75). Antrenor Laszlo Balint

Afla mai multe despre: andrei ivan 

viewscnt
Articole similare