Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzii la final de an la Universitatea Craiova! Câte transferuri aşteaptă oltenii şi un aspect alarmant: "Suntem mici cu cei mari"

Concluzii la final de an la Universitatea Craiova! Câte transferuri aşteaptă oltenii şi un aspect alarmant: "Suntem mici cu cei mari"
Comentarii

Preşedintele Clubului Sportiv Universitatea Craiova, Pavel Badea, a tras linie la finalul anului şi a tras câteva concluzii.

Pavel Badea, despre transferuri şi minusul oltenilor: "Suntem mari cu cei mici şi mici cu cei mari"

Universitatea Craiova a terminat anul pe locul secund în Liga 1, la două puncte în spatele liderului FCSB, şi la un punct în faţa CFR-ului. Totuşi, oltenii au clacat în meciurile decisive, în acest sezon, dar şi pe finalul sezonului 2019-2020. 

 

Pavel Badea susţine că cel mult două transferuri la U Craiova ar întări echipa şi cere o constanţă în privinţa rezultatelor: "Am lăsat impresia că suntem mari cu cei mici şi mici cu cei mari. Nu am reuşit să îndeplinim obiectivele, pentru că în momentele importante nu ne-am ridicat la înălţimea aşteptărilor. Dacă vorbim per total, anul 2020 ne-a creat o stare de tensiune. Meciurile directe cu echipele care sunt în bătaie directă pentru câştigarea campionatului, în speţă FCSB şi CFR, au dus la rezultate care nu ne-au dat satisfacţie.

Koljic pentru noi reprezintă foarte mult. Unul sau doi jucători, dacă vor fi transferaţi în această pauză competiţională pentru a ridica gradul de concurenţă în cadrul echipei, pot duce către un rezultat pozitiv. Ne lipseşte în primul rând, din punctul meu de vedere, consecvenţa rezultatelor", a declarat Pavel Badea. 

De asemenea, oficialul a vorbit şi despre fotbaliştii din Liga 1: "Luăm foarte mulţi străini în campionatul românesc, iar din nefericire mulţi dintre ei sunt de valoare medie spre joasă. Pentru a le da şansa tinerilor noştri, trebuie găsită o soluţie la nivelul FRF", a mai spus preşedintele de la CSU Craiova. 

Afla mai multe despre: u craiovauniversitatea craiovapavel badea 

viewscnt
Articole similare