Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Alexandru Pelici după ce Mioveni a fost aproape să obţină o remiză pe terenul CFR-ului: ”Ne rămâne satisfacţia jocului”

Concluziile lui Alexandru Pelici după ce Mioveni a fost aproape să obţină o remiză pe terenul CFR-ului: ”Ne rămâne satisfacţia jocului”

CS Mioveni

Comentarii

CS Mioveni a pierdut duelul cu CFR Cluj din a 19-a etapă a Ligii 1, scor 0-1.

CFR Cluj a primit vizita lui CS Mioveni în a 19-a etapă a Ligii 1 şi a reuşit să obţină o victorie importantă împotriva echipei lui Alexandru Pelici.

Costache a marcat unicul gol al partidei, aducând o victorie a la Dan Petrescu trupei ardelene. Deşi au reuşit să câştige, cei de la CFR nu au făcut-o fără emoţii.

Cei de la Mioveni au avut o multitudine de ocazii şi ar fi putut aât să deschidă scorul, cât şi să egaleze. Însă, diferenţa de calitate individuală a jucătorilor s-a văzut, iar clujenii au ireşit învingători.

În urma partidei, Alexandru Pelici s-a declarat mulţumit de prestaţia fotbaliştilor săi, deşi s-a arătat uşor dezamăgit că echipa sa nu a putut să ”fure” măcar un punct.

Concluziile lui Alexandru Pelici după ce Mioveni a fost aproape să obţină o remiză pe terenul CFR-ului

Un joc disputat, un joc bun în multe momente din partea noastră, păcat că n-am reuşit să înscriem... aceeaşi poveste, situaţii am avut, am avut situaţii similare cu cele din care ei au înscris.

Ne rămâne satisfacţia jocului în multe momente, totuşi să nu uităm că am jucat cu campioana. Nu reuşim să găsim spaţiul porţii, păcat, pentru că am muncit mult.

Am alergat, am muncit, am reuşit să aducem mingea acolo, dar nu a fost să fie azi”, a declarat Alexandru Pelici.

Afla mai multe despre: alexandru pelici 

viewscnt
Articole similare