Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Basarab Panduru despre derby: ”De cinci ani de zile sunt aceleaşi lucruri. FCSB a fost fricoasă”

Concluziile lui Basarab Panduru despre derby: ”De cinci ani de zile sunt aceleaşi lucruri. FCSB a fost fricoasă”

FCSB

Comentarii

Nou-promovata FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FCSB, în etapa a V-a a Ligii I. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribune.

Partida a fost decisă de autogolul lui Vinicius din minutul 39. În minutul 83, Şerban (FCSB) şi Claudiu Iordache (Rapid) au avut o altercaţie, s-au îmbrâncit. Sefer (Rapid) a venit tare şi l-a doborât pe Şerban. După acest incident, în care s-au implicat mai mulţi jucători de la ambele echipe, Sefer şi Şerban au fost eliminaţi. Meciul a fost presărat de incidente, galeriile, mai ales cea a gazdelor, aruncând petarde şi obiecte pe teren.

Invitat în studioul emisiunii Sport Center, expertul Telekomsport, Basarab Panduru, a tras concluziile după derby-ul de pe Naţional Arena. El a spus că jucătorii FCSB nu au înţeles maniera de arbitraj a centralului Marian Barbu. 

”De fricoşi, au preferat să stea numai pe jos, să se vaite, în loc să înţeleagă!” 

”Ce ar trebui să joace în primul rând? Să joace fotbal. De ce? Pentru că în seara asta, teoretic, zici că aveam o echipă tehnică contra unei echipe în formare, care a jucat mai mult cu inima. Dacă eşti o echipă tehnică ţii de minge, nu o dai adversarului şi pe tabelă e 3-0 pentru tine. Nu ai fost o echipă tehnică, ci una fricoasă, pentru că arbitrul i-a lăsat la început pe cei de la Rapid să bage materiale. 

De fricoşi, au preferat să stea numai pe jos să se vaite, în loc să înţeleagă, bă, care e treaba...arbitrul ne lasă să băgăm materiale, da? Şi atunci ce facem? Ne văităm sau începem şi noi să băgăm? Nu, noi suntem ăia tehnici. Ok, bine, tată, dar atunci dă drumul la pase, joacă fotbal şi dă 3-0. Nu, n-ai dat drumul la pase, nu ai fost tehnic, nu ai dat 3-0 şi ţi-a fost şi frică. 

Se vrea să se pună antrenor de valoare? Că noi tot ne învârtim aşa...e al cincilea an, vrea cineva antrenor de valoare? Crezi că Tănase vorbeşte de antrenor? Adică întrebaţi antrenorul atât timp cât şi tu şi tu ştii că nu antrenorul face schimbările şi echipa...ai dat în ultimii cinci ani în antrenori, au plecat toţi. De cinci ani de zile sunt aceleaşi lucruri. Şi atunci? Ne-am trezit acum că e Dinu Todoran şi nu punem în practică, nu facem ce trebuie?”,  a spus Basarab Panduru, în exclusivitate, pentru Telekomsport. 

După acest meci, lider în clasament este CFR Cluj, cu 15 puncte, echipă urmată de Rapid, cu 13 puncte, FC Botoşani, cu zece puncte, FCSB, Farul Constanţa şi UTA, cu câte opt puncte.

Afla mai multe despre: fcsb-panduru-rapid-liga 1 

viewscnt
Articole similare