Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Basarab Panduru după egalul CFR-ului din Conference League! ”Părea că este o echipă no-name!” EXCLUSIV

Concluziile lui Basarab Panduru după egalul CFR-ului din Conference League! ”Părea că este o echipă no-name!” EXCLUSIV
Comentarii

Formaţia CFR Cluj a remizat, joi seară, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu echipa Randers, într-un meci din etapa a doua a grupei D a Conference League.

Au marcat Petrila ’68 pentru CFR Cluj şi Kamara ’41 pentru oaspeţi. Invitat special în studioul Telekomsport, Basarab Panduru, a vorbit despre egalul CFR-ului. El susţine că este un rezultat bun obţinut de echipa lui Dan Petrescu. 

”Părea că este o echipă no-name!”

”În echipa de bază trebuie să mai intre 5 jucători. M-a surprins. Mă gândeam că au nevoie de bani. Dar de la început mi-am dat seama că nu e o grupă de făcut bani. Aici sunt echipe grele, nu e Lincoln. Randers în ultimele meciuri a marcat în fiecare meci în deplasare. Mă uitam la meciurile din Danemarca când era Costel Gâlcă.

Cred că i-a surprins şi pe ei Randers. Au dat un gol din corner. Se părea că este o echipă no-name (fără nume), dar păreau foarte siguri pe ei, după se blocau. Meciul s-a schimbat din minutul 60. Cu anumite intrări, puteau să întoarcă, dar să şi piardă pe final. Cred că este un rezultat bun la cum a arătat meciul”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate, pentru Telekomsport. 

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Italia, formată din Davide Massa (central), Fabiano Preti, Stefano Alassio (asistenţi) şi Davide Ghersini (rezervă). În cealaltă partidă din grupa D, AZ Alkmaar a învins Jablonec cu 1-0, golul fiind marcat de Gudmundsson, în minutul 53. Etapa următoare programează, la 21 octombrie, de la ora 22.00, confruntările CFR Cluj – AZ Alkmaar şi Jablonec – Randers.

Clasament: 

1. AZ Alkmaar – 4 puncte

2. Jablonec – 3 puncte 

3. Randers – două puncte

4. CFR Cluj – un punct.

 

Afla mai multe despre: conference league-cfr-panduru 

viewscnt
Articole similare