Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Basarab Panduru după victoria României: ”Nedelcu a crescut în trei săptămâni în Germania cât nu a crescut în patru ani la FCSB” | EXCLUSIV

Concluziile lui Basarab Panduru după victoria României: ”Nedelcu a crescut în trei săptămâni în Germania cât nu a crescut în patru ani la FCSB” | EXCLUSIV
Comentarii

Invitat la emisiunea Sport Report de pe Telekom Sport, Basarab Panduru a vorbit despre victoria României cu Islanda.

România a obţinut prima victorie după patru înfrângeri consecutive, în faţa Islandei, scor 2-0. ”Tricolorii” s-au impus graţie golurilor lui Man şi Stanciu şi au reintrat în lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial. În urma prestaţiei bune a naţionalei noastre, Basarab Panduru a tras concluziile în studioul Telekom Sport.

Fostul internaţional român i-a ironizat pe islandezi, care se află în mijlocul unui scandal, izbucnit cu puţin înaintea duelului cu selecţionata lui Rădoi. Nici Jovan Markovic nu au scăpat de ironiile lui Panduru, care a comentat şi convocarea şi titularizarea lui Dragoş Nedelcu.

Concluziile lui Basarab Panduru după victoria României

Ţin să îi felicit pe islandezi că acum fac toate schimbările astea, să aducă jucători tineri, să se certe, să plece preşedintele federaţiei, bravo lor. Nedelcu a crescut în trei săptămâni în Germania cât nu a crescut în patru ani la FCSB.

Markovic a intrat şi nu ştiam dacă poate fi folosit, că acuza o mare stare de oboseală. În Bundesliga, eşti în trei zile cât în România în 15 ani. Nedelcu n-a învăţat nimic în patru ani, tot ce ştie acum e învăţat în trei săptămâni în Germania”, a declarat Panduru, pentru Telekom Sport.

Costel Pantilimon, transferul surprinzător dorit de grandul din Liga 1! Întăriri masive: numele importante aşteptate

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniaislanda româniabasarab pandurudragoş nedelcu 

viewscnt
Articole similare