Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Claudiu Niculescu după debutul în Liga 1 pe banca lui Dinamo: "Rezultatul este nedrept". Anunţul despre Gicu Grozav

Concluziile lui Claudiu Niculescu după debutul în Liga 1 pe banca lui Dinamo: "Rezultatul este nedrept". Anunţul despre Gicu Grozav

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Claudiu Niculescu, s-a declarat dezamăgit de rezultatul de egalitate obţinut, vineri seară, pe teren propriu, contra lui Sepsi Sfântu Gheorghe, precizând că formaţia sa ar fi meritat să câştige.

"La cum a arătat meciul, chiar dacă prima repriză a fost anostă, la cum a arătat repriza a doua, rezultatul este nedrept. Am dominat, am avut două ocazii foarte mari. Sunt nemulţumit de rezultat, pentru că am avut ocazia astăzi să câştigăm trei puncte. Chiar dacă în prima repriză s-a simţit tracul jucătorilor, pentru că nu au apucat să treacă peste perioada proastă pentru ei.

E clar că avem foarte mult de lucru, dar sincer am foarte mare încredere că vom ieşi din această situaţie. Lipsa încrederii este principala problemă a băieţilor, dar uşor, uşor le va reveni încrederea. Trebuie să se obişnuiască cu metodele mele, cu ceea ce le cer la antrenamente şi la meciuri. Important este acum că ne aşteaptă, dar împreună vom redresa situaţia din clasament.

A fost emoţionant. După opt ani am revenit pe gazonul pe care am obţinut cele mai mari performanţe ca jucător. Îmi pare rău că n-am reuşit să le fac o bucrie fanilor. Pot să le promit că aceşti băieţi vor face tot ce depinde de ei pentru a redresa situaţia", a declarat Claudiu Niculescu, la Telekom Sport.

Claudiu Niculescu s-a referit şi la situaţia transferului lui Gicu Grozav: "Habar nu am în acest moment, pentru că nu am discutat în aceste zile absolut deloc, pentru că aşa am vrut eu, să mă concentrez asupra jocului. Vom vedea zilele următoare".

Formaţia Dinamo a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, vineri seară, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a zecea a Ligii I.

Afla mai multe despre: dinamosepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare