Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Conceicao: „Dinamo nu făcuse nimic ca să merite avantajul”. Îşi avertizează jucătorii înaintea turului cu Dudelange

Concluziile lui Conceicao: „Dinamo nu făcuse nimic ca să merite avantajul”. Îşi avertizează jucătorii înaintea turului cu Dudelange

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a cincea a Ligii I. George Ţucudean a marcat două din cele trei goluri ale ardelenilor.

„Dacă învingem, ne este mai uşor să muncim. Echipa creşte, e mai puternică, mai competitivă, avem şi mai multă calitate în joc. Ştiam că vom avea un meci greu, dar am meritat să câştigăm. Trebuia să avem încredere până în ultimul minut. Dinamo nu făcuse nimic ca să fie în avantaj.

Nu vreau să vorbesc de trecut. Respect persoanele care au lucrat aici. Vrem să avem un grup unit, dar să avem şi calitate în joc. Ţucu (n.r. George Ţucudean) arată foarte bine, este în formă. Am mai adus doi jucători, iar acum am mai multe opţiuni. Cosmin decide dacă Ţucudean merită să fie la naţională sau nu.

Echipa din Luxemburg nu e o echipă oarecare, a avut multe rezultate echilibrate. Clar nu ne va fi uşor, dar sunt foarte informat asupra lor” - a spus Toni Conceicao la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: toni conceicaoliga 1cfr clujdinamo 

viewscnt
Articole similare