Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Hagi după eşecul cu FCSB: ”S-a terminat un an extraordinar!” Ce spune despre plecarea de la Viitorul

Concluziile lui Hagi după eşecul cu FCSB: ”S-a terminat un an extraordinar!” Ce spune despre plecarea de la Viitorul

Superliga

Comentarii

Gică Hagi este nemulţumit felul în care jucătorii săi au reacţionat pe faza ofensivă. Viitorul a pierdut cu 2-0 în faţa FCSB-ului, deşi a avut superioritate numerică încă din minutul 44.

Gică Hagi a tras linie după un an în care a luat primul titlul din istorie, dar pe finalul căruia se bate pentru un loc în play-off. Antrenorul şi patronul Viitorului spune că a fost un an bun, însă ar fi putut să fie şi mai bun.

”S-a terminat un an extraordinar, aşa le-am zis şi înainte de meci. Am făcut lucruri fantastice pentru noi. Dar a fost şi partea cealaltă, alternăm momentele bune cu cele mai puţin bune. Mergem în vacanţă, ne odihnim. Cred că fiecare a învăţat din acest meci şi de mâine încolo vom vedea ce vom face. Lucrurile puteau ieşi bine şi în seara asta, dacă profitam de ocaziile noastre. Am avut ocazii mari, dar nu am marcat şi au înscris ei. Aşa e în fotbal. Echipa a început bine, dar cei care au intrat au fost confuzi. N-au adus nimic în plus, au adus haos”, a declarat Gică Hagi la microfonul Telekom Sport.

”Regele” a vorbit şi despre schimbarea lui Eric cu Drăguş, o mutare ciudată: ”Aşa am considerat eu, am zis să mai joace şi altcineva. Aveam nevoie de sânge proaspăt, de un jucător mai rapid, mai proaspăt. Din păcat, Drăguş n-a adus aceste lucruri”.

Gică Hagi a recunoscut că se gândeşte să meargă să antreneze într-un campionat puternic. Presa din Turcia a scris că ”Regele” ar fi ajuns la o înţelegere cu Galatasaray: ”Nu pot să stau toată ziua să formez jucători şi să creez echipe. N-am cum. Într-o bună zi, bineînţeles că şi eu mi-aş dor să antrenez la un nivel foarte bun. Turcia, Anglia, Germania... nu contează unde. Să vină ofertă şi vedem”.
 

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare