Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Marius Şumudică după Supercupa pierdută: ”O prostie! Azi au fost naşii, dar vedem la sfârşitul campionatului cine e naşul”

Concluziile lui Marius Şumudică după Supercupa pierdută: ”O prostie! Azi au fost naşii, dar vedem la sfârşitul campionatului cine e naşul”

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj a fost răpsuă de Universitatea Craiova în Supercupa României, 2-4 la penalty-uri, după ce partida se încheiase 0-0.

CFR Cluj a pierdut Supercupa în faţa Craiovei, în urma loviturilor de departajare. Pigliacelli a fost eroul oltenilor, apărând penalty-urile lui Păun şi Omrani pentru a aduce trofeul în Bănie. La doar al doilea meci oficial pe banca din Gruia, Şumudică a pierdut primul trofeu, spre dezamăgirea fostului tehnician al Astrei.

Şumi a recunoscut că este dureros să pierzi la loviturile de departajare, însă a preferat să se concentreze pe următorul meci al campioanei, din preliminariile Champions League, împotriva Borac Banja Luka. După o victorie 3-1 în tur, ardelenii sunt la un pas de calificarea în următoarea rundă, iar noul lor antrenor vrea ca jucătorii să îşi păstreze concenterarea.

Concluziile lui Marius Şumudică după Supercupa pierdută

(n.r. despre penalty-uri) Astea-s legile fotbalului. O prostie! E a doua finală pe care o pierd, am mai pierdut Cupa cu Voluntari. Eu în două zile joc. Mergem pe o caldură infernală, mergem pe 39 de grade la Banja Luka.

Mi-e foarte greu să gestionez din trei în trei zile in aceasta perioadă. Banii vin din competiţiile europene. Eu de asta sunt angajat, să fac rezultate şi să fac bani. O să vedeţi ce meci ne aşteaptă la Banja Luka.

Trebuie să ne trezim, să mergem acolo, să luptăm cu dinţii să marcăm şi să ţinem de rezultat. Noi mâine avem antrenament de recuperare, luni călătorim, marţi jucăm, apoi vineri jucăm iar la două zile”, a declarat Şumudică.

Tehicianul CFR-ului i-a oferit şi un răspuns lui Sorin Cârţu, legenda Craiovei declarând că, în sfârşit, oltenii au fost naşii campioanei, după atâtea rânduri când situaţia a stat invers.

”Azi au fost naşii. Vedem la sfârşitul campionautlui, când se trage linie, cine e naşul”, a mai spus antrenorul campioanei.

Afla mai multe despre: supercupa românieimarius şumudicăcfr cluj universitatea craiovacfr craiova 

viewscnt
Articole similare