Experiențe împreună.
You are here:

Concluziile lui Mircea Lucescu la finalul grupelor Ligii Campionilor: "M-a deranjat acest lucru la fotbaliştii mei"

Concluziile lui Mircea Lucescu la finalul grupelor Ligii Campionilor: "M-a deranjat acest lucru la fotbaliştii mei"
Comentarii

Miercuri seară, echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, a fost învinsă de Benfica, scor 2-0, în ultimul meci din Liga Campionilor.

În urma acestui rezultat, Dinamo Kiev a încheiat Grupa F cu un singur punct şi a fost eliminată din cupele europene. În cealaltă partidă, Bayern a câştigat, pe teren propriu, scor 3-0, cu FC Barcelona.

"Sunt mulţumit de fotbalul pe care l-am arătat în această grupă incredibil de grea. Totuşi, nu pot fi mulţumit de rezultate, deoarece am fi putut câştiga mai multe puncte.

Nu trebuie uitat însă că apărătorii noştri sunt foarte tineri, au 19-21 de ani, le lipseşte experienţa. Aproape în fiecare meci am jucat de la egal la egal împotriva adversarilor foarte puternici.

Sunt mulţumit de calitatea evoluţiei noastre şi de progresul jucătorilor. Ceea ce mă deranjează este că fotbaliştii încep să joace abia când presiunea scade după ce primim gol", a spus Lucescu, potrivit site-ului oficial al clubului campion al Ucrainei.

Bayern şi Benfica merg în optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar FC Barcelona, în 16-imile de finală ale Europa League.

Clasamentul final al Grupei F este următorul:

  1. Bayern - 18 puncte
  2. Benfica - 8
  3. FC Barcelona - 7
  4. Dinamo Kiev - 1

viewscnt
Articole similare