Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Panduru după umilinţa lui Dinamo: ”Nu cred că a fost roşu şi transferurile noi nu ştiu cât ajută. Nu îl văd bine pe Bonetti” | EXCLUSIV

Concluziile lui Panduru după umilinţa lui Dinamo: ”Nu cred că a fost roşu şi transferurile noi nu ştiu cât ajută. Nu îl văd bine pe Bonetti” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Basarab Panduru a tras concluziile după umilinţa lui Dinamo din derby, scor 6-0, în faţa FCSB-ului.

FCSB a reuşit să obţină cea mai mare victorie din istoria derby-ului cu DInamo. 6-0 s-au impus băieţii lui Edi Iordănescu, ajutaţi şi de eliminarea lui Filip din prima repriză. Decizia lui Istvan Kovacs de a îi arăta roşu direct dinamovistului a fost pusă sub semnul întrebării de mai multe persoane din fotbalul românesc, iar Panduru a dezvăluit că nici lui nu i s-a părut corectă eliminarea.

Fostul internaţional român a declarat că FCSB-ul ar fi câştigat, cel mai probabil, meciul şi împotriva a 11 oameni, însă cartonaşul roşu a decis clar soarta meciului. În plus, Panduru a afirmat că nu îi vede bine pe ”câini”, care au pierdut consecutiv ultimele cinci meciuri, încasând 13 goluri, fără să marcheze.

Concluziile lui Panduru după umilinţa lui Dinamo

În decurs de opt minute iei trei goluri. Cred că eliminarea nu e corectă, dar acolo s-a rupt tot. Intră jucători tineri la pauză şi fac să nu mai ia proporţii scorul. Nu înseamnă ca trebuie sa îi dea cartonaş roşu lui Filip dacă l-ai iertat mai înainte (n.r. la faza în care Filip a cerut fault insistent).

Se întâmplă ce se întâmplă la multe echipe, vine antrenorul nou, câştigă primele două-trei meciuri, deşi nu ar trebui. După ce stai una, două luni, nu mai câştigi niciun meci. Ai pregătit jucătorii, au venit alţii nepregătiţi, o iei de la capăt.

Nu-l văd bine pe Bonetti, nu văd echipa bine. Jucătorii ăştia nu ştiu dacă sunt buni, nu ştiu dacă ajută echipa. Torje, Matei, Itu par nume, dar nu ştiu ce pot face ei, şi repede Dinamo la meciul ăsta vine cu o linie de fundaşi cu o medie de 21 de ani, aproximativ, sunt prea mulţi tineri.

Toate mi se par că nu au fost cum trebuie de la start, scorul e mare şi fără eliminare poate nu era aşa, dar victoria FCSB-ului nu puteai să o pui la îndoială”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştifcsbbasarab pandurufcsb dinamo 

viewscnt
Articole similare