Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Panduru şi Dinu după ce Mutu a părăsit-o pe FC U Craiova: ”Nimeni în lumea asta nu îşi dă demisia, nici Ancelotii după ce îl bate Sheriff” | EXCLUSIV

Concluziile lui Panduru şi Dinu după ce Mutu a părăsit-o pe FC U Craiova: ”Nimeni în lumea asta nu îşi dă demisia, nici Ancelotii după ce îl bate Sheriff” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

În cadrul emisiunii Minutul 91 de pe Telekom Sport, Cornel Dinu şi Basarab Panduru au discutat despre decizia lui Adi Mutu de a îşi da demisia de la FC U Craiova.

Adi Mutu a plecat de la FC U Craiova după doar 12 meciuri petrecute la conducerea echipei. Trei victorii, trei egaluri şi şase înfrângeri a însumat ”Briliantul” în perioada petrecută în Bănie. După parcursul slab din campionat, fostul internaţional român a ales să îşi dea demisia.

Lipsa de experienţă a lui Mutu a fost subiect de dezbatere încă de la venirea sa la FC U, cu mai multe voci din lumea fotbalului spunând că o echipă nou promovată are nevoie de un tehnician cu mai mulţi ani de meserie în spate. Acest lucru s-a dovedit a fi măcar parţial adevărat, cu formaţia olteană pierzând multe meciuri la doar un gol şi fiind egalată in extremis în câteva rânduri.

Decizia lui Mutu de a demisiona nu a fost primită bine de Panduru. Fostul internaţional român a subliniat că plecarea de bunăvoie de la club este o problemă în fotbalul de la la noi. Antrenorii sunt presaţi de patroni să demisioneze pentru a nu le plăti clauzele. În acelaşi timp, Cornel Dinu a averizat că alegerea ”Briliantului” de a demisiona îl va urmări la următoarele câteva poziţii pe care le va accepta.

Concluziile lui Panduru şi Dinu după ce Mutu a părăsit-o pe FC U Craiova

Nu mi se pare corect să-ţi dai demisia, nimeni în lumea asta nu-şi dă demisia, nici măcar Ancelotti după ce îl bate Sheriff nu-şi dă demisia. De ce ne-am da noi demisia aici, în România? Asta s-a făcut şi se pune presiune pe antrenori ca să-şi dea demisia, ca să nu le mai plătească bani. Ceea ce, în străinătate, nu se întâmplă lucrurile astea.

Şi dacă greşeşte, are un contract, trebuie să-l respecţi. Cel care te-a angajat te dă afara, plăteşte ce are de plătit şi gata! La noi dă-ţi demisia ca să nu-ţi dau banii. E adevărat că ultimele rezultate nu sunt cele mai bune, dar nu înseamnă că dacă ai salarii la zi, prime, trebuie să fii pe primul loc”, a declarat Basrab Panduru, pentru Telekom Sport.

A doua ţine de mentalitate, un antrenor care îşi dă demisia recunoaşte că a greşit. Şi în momentul ăla, e vulnerabil de a fi luat in continuare”, a adăugat Cornel Dinu.

Afla mai multe despre: fc u craiovaadi mutucornel dinubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare