Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Stanciu după egalul cu Macedonia de Nord: ”E un punct bun, nu meritam mai mult. Suntem favoriţi la locul doi”. Ce spune de Ianis Hagi

Concluziile lui Stanciu după egalul cu Macedonia de Nord: ”E un punct bun, nu meritam mai mult. Suntem favoriţi la locul doi”. Ce spune de Ianis Hagi
Comentarii

Nicuşor Stanciu a tras concluziile după egalul României cu Macedonia. Mijlocaşul Slaviei este de părere că ”tricolorii” au scor cât au putut şi cât au meritat din duelul de la Skopje.

România a reuşit doar o remiză la Skopje, 0-0, în faţa Macedoniei de Nord. Niţă a fost din nou cel mai remarcat ”tricolor”, iar băieţii lui Rădoi rămân în lupta pentru calificare la Mondial. La un punct în spatele Armeniei, pe pzoiţia secundă, şi unul în faţa macedonenilor, selecţionata noastră speră încă la locul doi.

În urma partidei, Nicuşor Stanciu a vorbit despre punctul reuşit. Mijlocaşul a recunoscut că echipa noastră nu a meritat mai mult, însă a dezvăluit că ne consideră favorriţi la locul secund, cu meciurile rămase pe care le avem. În plus, Stanciu a vorbit despre gazonul deplorabil de la Skopje şi lipsa lui Ianis Hagi, care s-a infectat cu Covid.

Concluziile lui Stanciu după egalul cu Macedonia de Nord

E un punct până la urmă, după aspectul jocului şi ceea ce s-a întâmplat pe teren, cred că este un punct bun pentru noi, nu cred că meritam mai mult, dar am făcut tot ce a depins de noi, au fost nişte zile grele. Să joci trei meciuri în şaşe zile şi două deplasări, a fost greu, ni s-au accidentat mulţi jucători.

S-a întâmplat şi chestia cu Ianis, care ne-a lipsit în această seară, ieri eram în dubii, eram 15-16 jucători la antrenament, alţii nu s-au antrenat. Până la urmă e un punct ok pentru noi, suntem la mâna noastră, am revenit luna aceasta foarte bine, având în vedere startul preliminariilor, am reuşit să facem şapte puncte, cred că depinde doar de noi pentru a ajunge la baraj, mă bucur că luna aceasta am reglat-o.

Normal că ne-a fost teamă după situaţia cu Ianis, am fost anunţati pe grupul de Whatsapp, mai rău poate a fost pentru cei care au fost anunţaţi şi au trebuit să rămână în izolare, să nu vină la antrenament. Să stea atâtea ore să aştepte rezultatul testului, normal că a fost o îngrijorare, dar până la urmă sunt bine, sperăm să îşi revină şi Ianis cât mai repede şi să joace din nou.

Nu neapărat că ne-a încurcat la ghete terenul, dar a fost unul extrem de greu, un teren pe care oboseşti foarte repede, e o suprafaţă foarte ciudată. Chiar şi căpitanul şi încă un jucător au venit să îşi ceară scuze pentru starea gazonului, dar şi ei au jucat tot aici, dar până la urmă e bine că am plecat cu un punct.

Eram oricum motivaţi pentru acest meci, ştiam că o victorie a noastră îi va scoate din calcul pe ei şi noi să urcăm pe locul doi încă de acum. Am primit vestea înainte să ieşim la încălzire, normal că ne-am bucurat, nu se aştepta nimeni.

Cred că suntem favoriţi la locul doi acum, având în vedere că avem meciurile cu Armenia şi Islanda acasă, dacă reuşim să le câştigăm, plus ultimul meci din Liechtenstein, cred că meciurile de acasă vor fi decisive”, a declarat Nicuşor Stanciu, conform sport.ro.

Afla mai multe despre: echipa naţionalănicuşor stanciuromâniamacedonia de nord românia 

viewscnt
Articole similare