Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Teja după U Craiova - Gaz Metan 1-0. Ce a spus despre accidentarea lui Mateiu şi numirea lui Edi Iordănescu la FCSB

Concluziile lui Teja după U Craiova - Gaz Metan 1-0. Ce a spus despre accidentarea lui Mateiu şi numirea lui Edi Iordănescu la FCSB

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Mihai Teja, antrenrorul lui Gaz Metan, a reacţionat la finalul meciului pierdut de echipa sa în deplasare, 0-1 în Bănie, cu U Craiova.

Vis a vis de meci şi de rezultat, Teja a spus că e păcat că echipa sa nu marchează, deşi a jucat bine în repriza secundă şi a avut un penalty ratat. Teja a vorbit şi despre accidentarea lui Mateiu, dar şi despre numirea lui Edi Iordănescu antrenor principal la FCSB, echipă pe care şi el a antrenat-o în trecut. "Păcat că nu putem să dăm gol, să luăm puncte, nu cred că am făcut un meci rău, mai ales a două repriză. Plătim din nou pentru greşelile pe care le facem. Mai mult, nu putem să dăm gol nici din penalty, dar asta e. Până la urmă şi penalty-urile se ratează, nu trebuie să îl blamăm  pe Chamed. 

Cred că după ce am luat gol, am început să jucăm şi mai bine,  dacă până atunci am încercat să ne apărăm şi nu am ieşit pe atac, în a doua repriză le-am zis să ţină mai mult e minge. Trebuie să câştigăm , trebuie să vină rezultate şi la noi. E un pic lipsă de încredere pt că nu câştigam, dar una peste alta suntem un grup unit, vrem mai mult şi încercăm să fim mai pragmatici şi să catigăm puncte.

Îmi pare rău pentru Mateiu, sper că se simte bine. un băiat cu un caracter foarte bun şi până la urmă nu ar trebui să existe aşa ceva pe terenul  de fotbal. Din păcate când sări la cap, fără să vrei, te ajuţi de braţ. Nu am văzut bine ce a fost, am văzut sânge, am văzut că Mateiu nu s-a simţit bine deloc. Îi doresc însănătoşire grabnică şi să nu fie nimic grav. Îmi cer eu scuze pentru Diogo, pentru că nu cred a fost intenţia să îl lovească direct, şi-a dorit să joace mingea, dar din păcate mai există şi asemenea probleme în fotbal. Din dorinţa de câştigă fiecare minge, de a te bate pentru fiecare minge.

Edi Iordănescu este un antrenor foarte bun, cred că a demomnstrat. am văzut cu toţii că a luat titlul, a demonstrat că e un antrenor bun. Îi doresc să facă bine la FCSB, cu sigurnată are un lot bun şi dacă el crede şi s-a dus la Steaua (n.r. - FCSB), vrea să facă performanţă şi multă baftă", a spus Mihai Teja, la flash-interviu.

U Craiova - Gaz Metan 1-0, în Liga 1

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 1.

Golul a fost marcat de Baiaram, în minutul 55.

În minutul 69, un gol al oaspeţilor a fost anulat pentru ofsaid.

În minutul 79, Pigliacelli a apărat un penalti executat de Chamed. Lovitura a fost acordată pentru un fault în careu.

De la oaspeţi, Izata a fost eliminat în minutul 88, pentru un fault dur la Mateiu.  

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu (Căpăţână ’84), Bancu – Nistor (Constantin ’76), Fedele (Koljic ’65), Vînă (Baiaram ’46) – Gustavo, Markovic (Mateiu ’65), Cîmpanu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Gaz Metan Mediaş: Vâlceanu – De Moura (Chamed ’71), Yuri, Matricardi, Velisar (Trif ’73) – Izata, I. Filip, Iancu (Horşia ’84) – Grădinaru, Irobiso (Sarr ’73), Deaconu (Morar ’71).  Antrenor: Mihai Teja.

Cartonaşe galbene: Bancu ‘6, Fedele ’60, Markovic ’62, Baiaram ‘83 / Velisar ‘7, Iancu ’33, Izata ’67, Chamed ’75

Cartonaş roşu: Izata ‘88

Afla mai multe despre: tejagaz metanreactieliga 1infrangereu craiova 

viewscnt
Articole similare