Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Toni Petrea după derby-ul câştigat de FCSB: "Am avut mai mult iniţiativa!". Nu a făcut nicio schimbare la pauză pentru prima dată în 20 de meciuri

Concluziile lui Toni Petrea după derby-ul câştigat de FCSB: "Am avut mai mult iniţiativa!". Nu a făcut nicio schimbare la pauză pentru prima dată în 20 de meciuri

FCSB

Comentarii

Toni Petrea, antrenorul FCSB, a vorbit la Telekom Sport după derby-ul câştitgat de echipa sa, 1-0 cu Dinamo, în Ştefan cel Mare.

Petrea spune că golul lui Tănase a fost suficient pentru victorie, în ciuda unor multiple ratări ale elevilor săi. Tehnicianul a vorbit şi despre teren, dar şi despre faptul că n-a făcut nicio schimbare la pauză, pentru prima dată în acest sezon. Şi-a lăudat jucătorii pentru prestaţie.

"Un meci disputat, un meci destul de bun, pe un teren destul de greu, care a supus jucătorii la un efort considerabil. Cred eu că am avut mai mult iniţiativa, am avut mai multe ocazii de a marca, din păcate am reuşit o singură dată. Dar, suficient pentru a câştiga cele trei puncte. În condiţiile acestui teren destul de greu, nu s-a putut pasa destul de bine. Dar chiar şi aşa am avut câteva situaţii clare de a marca. Nu am reuşit să o facem şi ne-am făcut meciul un pic mai greu. Am intrat într-o luptă la mijlocul terenului cu adversarul, pe care nu trebuia să o facem", a spus Toni Petrea, după meci.

Petrea a vorbit şi despre faptul că n-a făcut nicio schimbare la pauză şi a spus că n-a efectuat nicio modificare pentru că lucrurile au mers foarte bine: "Lucrurile au funcţionat destul de bine ca implicare, ca determinare a jucătorilor. Nu am vrut să schimbăm ceva, să dereglăm ceva din jocul echipei. În repriza a doua, când am schimbat, s-a văzut o oarecare greutate în exprimare a noastră. Dar mă bucur că, într-un final, am reuşit să câştigăm", a  mai spus Petrea.

Dinamo - FCSB 0-1, în Liga 1

FCSB a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, în etapa a XXI-a a Ligii I. Gazdele au jucat în inferioritate numerică, din mintul 79, când a fost eliminat Steliano Filip.

A marcat: Tănase '9

0-1, min. 9: Tănase a pătruns de pe partea stângă spre centru şi a marcat cu un şut de la 16 metri.

Au evoluat următoarele echipe:

Dinamo: Eşanu - A. Radu, Puljici, Bejan, St. Filip - Sorescu, P. Anton, Răuţă (Gol '58), Fabbrini (Gueye '73) - G. Creţu (Achim '2, Nepomuceno '73) - Nemec. Antrenor Ionel Gane;

FCSB: Vlad - Ovidiu Popescu, Cristea, Miron, Radunovici - Olaru (Oaidă '71), Şut (Perianu '68), Moruţan - Octavian Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman (Vukusici '77). Antrenor Anton Petrea.

Afla mai multe despre: toni petreaderbyfcsbdinamoschimbare 

viewscnt
Articole similare