Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Toni Petrea înaintea reluării sezonului: "N-am de ce să mă plâng". Cum vede meciul de vineri cu Astra Giurgiu

Concluziile lui Toni Petrea înaintea reluării sezonului: "N-am de ce să mă plâng". Cum vede meciul de vineri cu Astra Giurgiu

FCSB

Comentarii

Toni Petrea a vorbit despre reluarea sezonului în Liga I, unde FCSB va juca prima etapă din returul sezonului regulat împotriva Astrei Giurgiu, vineri, de la ora 20:00.

Roş-albaştrii sunt pe primul loc în clasament, cu un punct peste Universitatea Craiova, care are şi un meci mai mult disputat, şi cu trei puncte în faţa campioanei ultimelor trei sezoane, CFR Cluj.

"A fost o vacanţă destul de scurtă, dar meritată de jucători. A urmat o perioadă la fel de scurtă de pregătire, cu condiţii foarte bune, nu am de ce să mă plâng. Ne-am îndeplinit obiectivele pe care ni le-am propus înainte de a veni aici. Ţin să le mulţumesc jucătorilor pentru modul în care au reacţionat la ceea ce le-am cerut.

Nu-mi rămâne decât să aştept nerăbdător reluarea sezonului. Din fericire nu am avut probleme medicale majore, chiar jucătorii cu probleme medicale mai vechi au revenit cât de cât lângă echipă, s-au mai antrenat cu lotul, iar programul lor de recuperare este pe un drum bun. Cred că suntem sută la sută apţi pentru începerea noului sezon.

Astra este un adversar care a încheiat anul foarte bine, cu rezultate foarte bune, este într-o revenire de formă. Va fi un meci disputat ca toate celelalte. Ne aşteaptă o perioadă destul de grea cu jocuri din trei în trei zile şi cu o încărcătură fizică foarte mare. Trebuie să fim atenţi să gestionăm cât mai bine aceste meciuri, să căutăm să obţinem cât mai multe puncte. Nu va fi uşor, dar pentru toate echipele este acelaşi program.

Trebuie să fim foarte atenţi să distribuim efortul asupra jucătorilor cât mai echilibrat şi să putem să ne exprimăm la potenţial maxim la fiecare meci (n.r. - despre meciul cu Dinamo din Cupa României) Îl aştept cu interes mare. Indiferent de poziţia din clasament, un meci contra lui Dinamo este un derby şi cred că toată lumea conştientizează acest lucru. Din păcate, nu putem beneficia de aportul suporterilor în tribune, să fie alături de noi. Vom încerca să facem totul să ne calificăm în faza următoare în Cupă şi în campionat să câştigăm meciul împotriva lor", a declarat Petrea.

FSB va juca primul meci în 2021, vineri, de la ora 20.00, pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, în etapa a XVI-a a Ligii I. Partida va fi în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: toni petreafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare