Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile unui fost antrenor şi jucător din Ştefan cel Mare după derby: ”De mâine nu mai contează meciul cu FCSB. Dinamo se bate cu alte echipe”

Concluziile unui fost antrenor şi jucător din Ştefan cel Mare după derby: ”De mâine nu mai contează meciul cu FCSB. Dinamo se bate cu alte echipe”

Dinamo București

Comentarii

Adrian Mihalcea a vorbit despre umilinţa lui Dinamo cu FCSB, rezultat ce el consideră că nu mai are relevanţă acum.

Dinamo a fost victima celei mai mari victorii din istoria ”Derby-ului de România”, sau celei mari înfrângeri. ”Câinii” au fost răpuşi cu 6-0 de FCSB şi au reintrat în starea de criză din debutul sezonului. Dario Bonetti are să fie înlocuit, iar ”câinii” au nevoie disperată de puncte, după ce au pierdut ultimele cinci emciuri consecutiv.

Deşi majoritatea reacţilor după derby au fost critice la adresa dinamoviştilor, Adrian Mihalcea a încercat să îi liniştească. Fostul jucător şi antrenor din Ştefan cel Mare a afirmat că umilinţa deja nu mai contează pentru ”câini”, iar că lupta lui Dinamo este împotriva echipelor de la coada clasamentului, nu împotriva FCSB-ului.

Concluziile unui fost antrenor şi jucător din Ştefan cel Mare după derby

Domnul Rednic e un antrenor cu experienţă, e un antrenor care a făcut treabă la echipele cu probleme şi, dacă mă gândesc, în ultimul timp, la Iaşi, a făcut lucruri destul de bune. Poate vine cu un suflu nou, poate ştie mai bine să lucreze cu jucători tineri, poate îi forţează şi ajung la limite pe care nici ei nu cred că le au.

Îi doresc baftă dânsului, le doresc baftă tuturor suporterilor, că sunt momente grele. Şi eu sunt alături de băieţi, cel puţin în momentul de faţă doar cu sufletul, dar nu mă dezic de ei niciodată. Chiar dacă au luat bătaie la un scor... Şi ce dacă?

(n.r. 6-0 e diferenţa reală dintre cele două echipe?) Nu, au declarat-o şi cei de la Steaua (n.r. FCSB), a contat foarte mult cartonaşul roşu. Mi s-a părut FCSB o echipă mult mai determinată, să spunem, şi datorită faptului că Dinamo a jucat cu foarte mulţi puşti şi îţi crează o emoţie în plus un derby, şi cu atât de multă lume în tribună.

Până la urmă, în momentul de faţă, Dinamo nu se bate cu FCSB. Dinamo trebuie să se bată cu celelalte echipe şi trebuie să câştige puncte cu celelalte echipe. Chiar nu contează de mâine încolo ce a făcut cu FCSB”, a declarat Adrian Mihalcea.

Afla mai multe despre: dinamoadrian mihalceafcsb dinamo 

viewscnt
Articole similare