Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concordia Chiajna a făcut alegerea. Ianis Zicu, în locul lui Claudiu Niculescu | EXCLUSIV

 Concordia Chiajna a făcut alegerea. Ianis Zicu, în locul lui Claudiu Niculescu | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Claudiu Niculescu s-a despărţit de Concordia Chiajna, chiar după primul joc din acest an din Liga a 2-a.

 Concordia Chiajna a făcut alegerea. Ianis Zicu, în locul lui Claudiu Niculescu | EXCLUSIV

La reluarea diviziei a doua, ilfovenii au fost surclasaţi de ”U” Cluj, scor 0-4, astfel că s-a decis încheierea colaborării dintre clubul din Chiajna şi antrenorul Claudiu Niculescu.

În locul tehncianului de 45 de ani va veni un alt fost atacant. Este vorba de Ianis Zicu, potrivit informaţiilor Telekom Sport.

În vârstă de 38 de ani, Ianis Zicu a mai antrenat în acest sezon în Liga a 2-a.

La începutul actualei stagiuni, tehnicianul a fost pe banca celor de la Unirea Constanţa, dar a rezistat doar trei etape, interval în care a înregistrat trei eşecuri în primele trei etape.

Însă cea mai reprezentativă experienţă la conducerea tehnică a unei echipe este cea avută la Farul Constanţa, înainte de fuziunea cu Viitorul şi pe vremea în care aceasta evolua în eşalonul secund.

La cârma ”marinarilor” a stat 41 de partide, între iulie 2019 şi august 2021.

Acum însă, ajuns la Concordia Chiajna, Ianis Zicu va lua echipa de pe locul 4 în clasament, loc de play-off, cu 32 de puncte, la patru puncte de ”U” Cluj, aflată pe locul 3. Obiectivul său va fi calificarea în play-off.

Lider în clasamentul Ligii a 2-a este Petrolul, care are 42 de puncte, iar FC Hermannstadt, ocupanta locului secund, are 38 de puncte.

"Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna şi antrenorii Claudiu Niculescu şi Cornel Dobre au încetat, pe cale amiabilă, colaborarea pentru sezonul 2021-2022", a fost anunţul prin care Concordia Chiajna s-a despărţit de Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: ianis ziculiga 2chiajnaniculescu 

viewscnt
Articole similare