Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concordia Chiajna, remiză cu liderul din Liga a 2-a. Claudiu Niculescu dă vină pe ghinion + Ce spune despre Dinamo: „Din păcate..”

Concordia Chiajna, remiză cu liderul din Liga a 2-a. Claudiu Niculescu dă vină pe ghinion + Ce spune despre Dinamo: „Din păcate..”

Liga 2

Comentarii

Claudiu Niculescu, antrenorul Concordiei Chiajna, a vorbit despre egalul înregistrat de formaţia sa împotriva liderului, FC U Craiova 1948, scor final 0-0.

La cum a arătat jocul, normal că sunt nemulţumit de rezultat. Ca antrenor, frustrarea după astfel de meciuri este foarte mare. Ghinionul a făcut să nu luăm trei puncte. Trebuie să ridicăm privirea din pământ, i-am văzut în vestiar şi erau supăraţi. E normal să fie aşa, pentru că cum simt eu frustrare şi ei simt la fel. Ei trebuiau să ia cel puţin un cartonaş roşu. Dacă arbitrul nu a dat, s-a speriat puţin în teren”, a declarat Niculescu după meci.
Întrebat despre situaţia în care se află Dinamo, Niculescu, fostul antrenor al „câinilor” a mărturisit: „Normal că e trist, pentru că traversează o perioadă foarte grea şi din păcate în ultima perioadă nici rezultatele nu ajută foarte mult echipa. Cu multă încredere să ridice capul din pământ, pentru că mai au mult de muncă şi trebuie să acumuleze puncte”.

Concordia Chiajna este pe locul 14 în Liga a 2-a, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: concordia chiajnaclaudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare