Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concurenţă la oferta de 2,5 milioane de euro de la Rapid! Clubul din Europa intrat pe fir pentru transferul lui Tudor Băluţă

Concurenţă la oferta de 2,5 milioane de euro de la Rapid! Clubul din Europa intrat pe fir pentru transferul lui Tudor Băluţă

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti are concurenţă pentru transferul lui Tudor Băluţă (24 de ani), mijlocaşul central al echipei Farul, care este dorit în Giuleşti. Un club din străinătate a intrat pe fir pentru transferul fotbalistului pentru care Rapid e gata să facă un efort financiar important.

Dan Şucu, acţionarul majoritar al Rapidului, vrea întăriri pentru echipa lui Cristiano Bergodi, care nu are un start de sezon reuşit. Transferul lui Andrei Borza de la Farul este în linie dreaptă, însă Rapid Bucureşti mai vrea jucători de la Farul.

Concurenţă pentru Rapid! Tudor Băluţă, dorit în străinătate

"Pachetul" dorit de Rapid de la Farul este format din Tudor Băluţă şi Constantin Grameni, pentru care Dan Şucu este gata să ofere 2,5 milioane de euro, conform ProSport, însă echipa "alb-vişinie" are concurenţă importantă pentru Tudor Băluţă.

PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, a intrat pe fir pentru transferul lui Tudor Băluţă, unul dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din România în sezonul trecut. Sursa citată scrie că Lucescu Jr. şi-a manifestat deja interesul de a-l lua pe Băluţă de la Constanţa, însă oferta concretă lipseşte momentan.

Tudor Băluţă a jucat şapte meciuri în toate competiţiile sezonului la Farul, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol.

  • 2,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Tudor Băluţă, conform specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidofertatranfertudor balutapaok salonic 

viewscnt
Articole similare