Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concurenţă pentru Barcelona la transferul lui Aguero! Specialista în aducerea jucătorilor liberi de contract a intrat pe fir

Concurenţă pentru Barcelona la transferul lui Aguero! Specialista în aducerea jucătorilor liberi de contract a intrat pe fir

FC Barcelona

Comentarii

Juventus îi face concurenţă Barcelonei pentru transferul lui Segio Aguero (32 de ani), atacantul care poate pleca liber de la Manchester City în vară după ce nu i s-a propus prelungirea contractului.

Aguero e în ultimele luni de contract la Manchester City, după ce celui mai bun marcator din istoria clubului nu i s-a propus prelungirea contractului şi va fi lăsat să plece liber. Situaţia lui Aguero a alertat mai multe cluburi, dar se spunea că Barcelona e principala favorită la transferul său, având în vedere că poate sosi gratis pe Camp Nou, acolo unde-l aşteaptă bunul său prieten din naţionala Argentinei, Leo Messi.

Se pare, totuşi, că Barcelona va avea concurenţă pentru semnătura lui Sergio Aguero. Juventus e şi ea interesată de transferul lui "El Kun", potrivit celor de la Sport Mediaset. "Bătrâna Doamnă" e cunoscută ca o echipă care profită excelent de astfel de situaţii şi aduce jucători gratis, după exemplele lui Pirlo, Pogba, Can sau Ramsey, iar Aguero ar putea fi următorul nume de pe această listă.

Internaţionalula argentinian e o variantă perfectă pentru atacul lui Juventus, alături de portughezul Cristiano Ronaldo.



 

Afla mai multe despre: juventustransfersergio aguerobarcelonacontract 

viewscnt
Articole similare