Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concurenţă pentru Ionuţ Radu. Un portar spaniol a intrat pe lista lui Inter Milano! Ce şanse sunt ca românul să revină pe Meazza

Concurenţă pentru Ionuţ Radu. Un portar spaniol a intrat pe lista lui Inter Milano! Ce şanse sunt ca românul să revină pe Meazza

Stranieri

Comentarii

Presa spaniolă scrie că Internazionale Milano este ultimul club intrat pe lista celor interesate de transferul portarului Unai Simon de la Athletic Bilbao.

Cotidianul madrilen AS notează că Unai Simon este unul dintre portarii tineri din Europa pe care Inter Milano îi urmăreşte pentru a-l înlocui în viitor pe Samir Handanovic.

Clauza de reziliere a contractului său cu Athletic Bilbao (50 de milioane de euro) îi face pe cei de la Inter Milano să aştepte însă momentul potrivit pentru a face o ofertă pentru talentatul goalkeeper spaniol.

AS mai scrie că Unai Simon intră pe o listă a portarilor de care Inter este interesată şi pe care mai sunt Juan Musso de la Udinese şi Ionuţ Andrei Radu, de la Parma. Românul se află deja sub contract cu Internazionale şi este văzut drept prima variantă pentru a asigura poarta formaţiei lui Antonio Conte după retragerea lui Handanovic.

Unai Simon are 22 de ani şi măsoară  1.90 metri. El este cotat la 16 milioane de euro  şi a jucat în 27 de meciuri în acest sezon pentru Athletic Bilbao. În 12 partide, goalkeeper-ul iberic a păstrat poarta lui Athletic imaculată. Unai este considerat unul dintre marile talente ale fotbalului iberic în acest moment.

 

Afla mai multe despre: ionuţ radu 

viewscnt
Articole similare