Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concurenţă pentru Leroy Sane! Bayern Munchen îi prelungeşte contractul lui Kingsley Coman

Concurenţă pentru Leroy Sane! Bayern Munchen îi prelungeşte contractul lui Kingsley Comangalerie foto

Bayern Munchen

Comentarii

Kingsley Coman (23 de ani) şi Bayern Munchen sunt în negocieri pentru un nou contract, chiar dacă bavarezii îl vor aduce, foarte probabil, pe Leroy Sane la vară.

În vârstă de doar 23 de ani, Coman este deja de aproape cinci sezoane la Bayern Munchen, perioadă în care tot timpul a stat în umbra altor jucători. O bună perioadă de timp, nu a avut loc de duo-ul formidabil format din Ribery şi Robben, iar din vară adversar pe post îi va fi Leroy Sane. 

Oficialii lui Bayern nu i-au ascuns acest fapt lui Coman şi i-au comunicat că din vară va fi adusă o nouă aripă, cel mai probabil în persoana lui Sane. Cu toate acestea, cele două părţi s-au aşezat la masa negocierilor, după cum anunţă footmercato.net. 

Bayern Munchen îi prelungeşte contractul lui Kingsley Coman

Contractul lui Kingsley Coman cu Bayern Munchen expiră în 2023, dar oficialii clubului sunt încântaţi de francez şi vor să îl păstreze cât mai mult la echipă, fiind un fotbalist important care poate să intre de pe banca de rezerve. Cam în fiecare sezon, randamentul lui Coman a fost "deranjat" de accidentările pe care le-a suferit fostul jucător al lui PSG sau Juventus. Ca să fie sigur că va rămâne la Bayern, lui Coman îi este pregătită o mărire de salariu. 

Cotat la 50 de milioane de euro, Coman are un palmares impresionant pentru un jucător de vârstă lui. A luat două titluri cu Paris Saint-Germain, alte două cu Juventus, pe lângă cupe şi supercupe în toate campionatele în care a evoluat. De când este la Bayern, Coman a câştigat titlul în fiecare sezon, iar cel din actuala stagiune ar putea fi al 5-lea pentru el. 

Afla mai multe despre: kingsley comanbayern munchentransfer sane 

viewscnt
Articole similare