Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concurenţă pentru Mitriţă! New York City a transferat un jucător crescut de Liverpool şi cu trei titluri de campion în Scoţia

Concurenţă pentru Mitriţă! New York City a transferat un jucător crescut de Liverpool şi cu trei titluri de campion în Scoţia
Comentarii

Alexandru Mitriţă (24 de ani) are parte de un start de carieră destul de bun în Statele Unite, la New York City, dar cu toate acestea, oficialii clubului care aparţine de Manchester City au decis să îi aducă un concurente pe post şi este unul cu un palmares interesant.

New York City FC a anunţat luni că s-au înţeles cu Gary Mackay-Steven (28 de ani). Scoţianul, care joacă pe aceeaşi poziţie cu Mitriţă, vine la New York liber de contract, după despărţirea de Aberdeen. 

Internaţionalul scoţian a petrecut doi ani în academia celor de la Liverpool, dar cu toate acestea a jucat cea mai mare parte a carierei în prima ligă din Scoţia. Înainte să ajungă la Aberdeen, mijlocaşul stânga a fost la Celtic, alături de care a câştigat trei titluri de campion. 

Mitriţă a fost transferat de New York City de la Craiova în februarie pentru suma de 8 milioane de euro. În 15 meciuri pentru americani, olteanul a marcat cinci goluri. 

Afla mai multe despre: new york city 

viewscnt
Articole similare