Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concurenţă serioasă pentru Gigi Becali! Fotbalistul dorit cu insistenţă la FCSB are de unde alege. "Mi-a spus şi mie că sunt ceva oferte"

Concurenţă serioasă pentru Gigi Becali! Fotbalistul dorit cu insistenţă la FCSB are de unde alege. "Mi-a spus şi mie că sunt ceva oferte"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul mult dorit de Gigi Becali la FCSB, Andrei Chindriş, a recunoscut că are mai multe oferte, însă nu a luat o decizie legată de viitorul său.

Fundaşul central în vârstă de 21 de ani de la FC Botoşani, Andrei Chindriş, a avut parte de un sezon foarte bun, atât cu gruparea moldoveană alături de care s-a calificat în play-off, cât şi cu echipa naţională de juniori a României, acolo unde a devenit titular indiscutabil. În contextul în care Bogdan Planic va pleca foarte curând de la FCSB, Gigi Becali este obligat să bage mâna adânc în buzunar şi să caut un înlocuitor pe măsură. FCSB mai are doar doi fundaşi centrali de meserie în lot, pe Andrei Miron şi Iulian Cristea.

Cu toate acestea concurenţa este una aprigă pentru Gigi Becali şi FCSB. Andrei Chindriş este monitorizat de mai multe echipe de renume din străinătate, cum ar fi Werder Bremen din Germania sau Hellas Verona şi Sassuolo din Italia. Cei mai insistenţi au fost nemţii, care şi-ai trimis scouterii la meciurile celor de la FC Botoşani în mai multe rânduri şi sunt mulţumiţi de ceea ce au văzut. 

"Acum totul e în ceaţă. Aştept să se reia campionatul, să putem juca fotbal, după putem vorbi de transfer. Mi-a spus şi mie domnul Iftime că sunt ceva oferte, aşteptăm să vedem. Situatia asta a încurcat pe toată lumea. Domnul Iftime ne-a anunţat că daca se reia campionatul, totul va fi bine, ne vom primi banii. La noi nu s-a discutat de reducerea salariilor. Avem mici restanţe, dar nu ne putem plânge, avem ratele la 3 luni, ar fi trebuit să le primim acum. Andrei Miron a ales să meargă la FCSB, nu cred că e o tragedie că are jumătate de salariu", a declarat Andrei Chindriş, marţi, la PRO X. 

Concurenţă reală pentru Gigi Becali! Fotbalistul dorit cu insistenţă la FCSB are de unde alege. "Mi-a spus şi mie că sunt ceva oferte. Aşteptăm să vedem"

Cu prima ocazie după reluarea normală a activităţii fotbalistice, Werder Bremen poate apărea cu o ofertă cu care să-l învingă pe Gigi Becali şi să-i strice marele plan. Mai ales că FCSB are nevoie urgentă de un fundaş central. Ca soluţii de rezervă, FCSB îi are pe listă pe Virgil Ghiţă de la Viitorul Constanţa şi Constatin Dima de la Astra, ambii internaţionali de tineret, care pot fi aduşi fără mari probleme la FCSB, în virtutea bunelor colaborări între cluburi, din trecut.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare