Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concursul Muzical European: ce şanse au The Humans?

Concursul Muzical European: ce şanse au The Humans?

Pariuri sportive

Comentarii

Ediţia 2018 a celui mai important Concurs Muzical European are loc în Portugalia. România participă din nou, reprezentată de trupa The Humans cu piesa Goodbye.

Semifinala va avea loc pe 10 mai, de la ora 22:00. Conform infograficului Betano, România nu a fost niciodată eliminată în semifinale!

The Humans, trupa fondată anul trecut care o are ca solistă vocală pe Cristina Caramarcu a câştigat Selecţia Naţională din 2018 cu piesa Goodbye. Formaţia va cânta a doua în semifinala de joi seară, după marele câştigător din 2009: norvegianul Alexander Rybak. De la introducerea sistemului actual, România a mers de fiecare dată în ultima fază. În 2005, Luminiţa Anghel şi Sistem au terminat pe primul loc în semifinală, singura astfel de reuşită a noastră. Cotele Betano nu oferă şanse prea mari ca performanţa să fie repetată acum de The Humans. Cota lor pentru a câştiga semifinala e de 150! Favoritul caselor de pariuri e Rybak: Norvegia are 2.30.

Norvegia e una dintre ţările cu aşteptări mari şi pentru marea finală. Alexander Rybak ar putea deveni al doilea artist care câştigă Concursul Muzical European de două ori, după irlandezul Johnny Logan în 1980 şi 1987. Norvegia e cu ochii pe acest record, însă deţine şi unul negativ: a fost de cele mai multe ori pe ultimul loc la finalul concursului, 11. Irlanda, ţara cu cele mai multe trofee, s-a calificat în finală dar nu se numără printre favorite în 2018. Cipru, Norvegia, Israel şi Franţa au cotele cele mai mici să câştige concursul. România are o cotă uriaşă: 500!

The Humans are puţin peste un an de activitate şi participarea la cel mai longeviv concurs TV de muzică din lume e prima bornă importantă a formaţiei. După cum chiar ei o descriu, piesa Goodbye îndeamnă oamenii să se motiveze reciproc şi sa nu renunţe la vise. Mesajul lor merită ascultat de toată lumea: „Spunem #Goodbye tuturor emoţiilor negative care ne ţin pe loc, tuturor limitarilor, convenţiilor şi păşim încrezători spre viitor!”

 

Afla mai multe despre: betanopublicitateeurovision 

viewscnt
Articole similare