Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Condiţia bizară pusă de Edi Iordănescu la FCSB. Gigi Becali a mai primit o interdicţie după ce a acceptat multe. "M-am aşezat la o partidă de şah"

Condiţia bizară pusă de Edi Iordănescu la FCSB. Gigi Becali a mai primit o interdicţie după ce a acceptat multe. "M-am aşezat la o partidă de şah"

FCSB

Comentarii

Edward Iordănescu şi-a făcut contractul la FCSB aşa cum a dorit, iar finanţatorul Gigi Becali a acceptat. Printre altele, cei doi vor vorbi despre fotbal o singură dată pe săptămână, la o zi după meci.

Când vor vorbi despre fotbal Gigi Becali şi Edi Iordănescu

Gigi Becali a făcut mai multe concesii, pentru a-l aduce pe Edi Iordănescu la FCSB. Finanţatorul trebuie să renunţe la controlul asupra antrenorului, aşa cum a făcut în ultimele sezoane. În plus, va vorbi cu actualul principal, despre fotbal, la o zi după meci, după cum a recunoscut Iordănescu junior: "Nu. Sunt disponibil 24 din 24 de ore domniei sale, dar nu pentru fotbal. De fotbal nu discutăm decât luni, însemnând ziua de după joc. Că poate jucăm luni şi atunci vorbim marţi şi închid telefonul de miercuri. 

Pentru mine, valoare înseamnă să câştigi trofee, să performezi în Europa şi la naţională. Eu nu vreau să joc ofensiv, eu vreau un joc eficient. Dacă în timp vom reuşi să fim şi ofensivi, şi estetici, cu siguranţă că voi fi un antrenor mândru. Deocamdată ne trebuie eficientă, pentru asta ne trebuie muncă. Sunt plătit la zi, nu sunt restante, sunt salarii bune, clubul şi patronul le asigură toate condiţiile. Rolul lor (n.r. - al fotbaliştilor) este să se implice, cine nu se va implică, indiferent de nume, se va exclude singur", a spus noul antrenor de la FCSB. 

Edi Iordănescu, nouă luni de contract

Fostul tehnician de la CFR Cluj a semnat cu FCSB doar până la finalul sezonului şi trebuie să aducă titlul, de această dată, în Berceni: "Aşa am dorit, să vedem dacă lucrurile pot funcţiona. Să vedem dacă pot funcţiona, din vară tragem linie şi vedem ce se doreşte. Înţelegerea a fost că obiectivul este titlul şi eu mi l-am asumat, chiar dacă nu plecăm în cursă corect. Cel puţin eu nu plec, pentru că deja mă uit în sus şi trebuie să recuperez puncte. M-am aşezat la o partidă de şah, unde jocul este început şi sunt în dezavantaj. Încerc cu băieţii să recuperăm.

Obiectivul rămâne titlul şi nu vin să mă lupt pentru locul secund. Mai ales că am simţit ce înseamnă titlul şi am devenit şi mai flămând acum", a adăugat Edi Iordănescu. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliedi iordanescuedi iordanescu antrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare