Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Condiţia ca spectatorii să intre pe Arena Naţională la EURO! Florin Cîţu: "Aceasta este soluţia pe care ne-a trimis-o UEFA"

Condiţia ca spectatorii să intre pe Arena Naţională la EURO! Florin Cîţu: "Aceasta este soluţia pe care ne-a trimis-o UEFA"

EURO 2020

Comentarii

Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi, la Constanţa, că UEFA a propus ca spectatorii care vor participa la meciurile din EURO 2020 să fie doar persoane vaccinate, propunere cu care a fost de acord.

Ciţu: "Propunerea pe care am primit-o de la UEFA pentru spectatorii care vor fi în stadion să fie doar persoane vaccinate"

”Aceasta a fost propunerea pe care am primit-o de la UEFA pentru spectatorii care vor fi în stadion să fie doar persoane vaccinate. Aceasta este soluţia pe care ne-a trimis-o UEFA”, a declarat, joi, Florin Cîţu. Acesta a precizat că este de acord cu această propunere.

România va găzdui patru meciuri din EURO 2020. 

Programul meciurilor de pe Arena Naţională este următorul:

Grupa C

  • Duminică, 13 iunie 2021, ora 19:00 Austria – Macedonia de Nord
  • Joi, 17 iunie 2021, ora 16:00 Ucraina – Macedonia de Nord
  • Luni, 21 iunie 2021, ora 19:00 Ucraina – Austria

Optime de finală

  • Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00 1F – 3A/B/C.

România a ratat prezenţa la EURO. Tricolorii ar fi jucat la Bucureşti

Naţionala României de fotbal a ratat şansa de a juca în faţa fanilor tricolorilor, după înfrângerea din barajul cu Islanda. Astfel, Macedonia de Nord, Ucraina şi Austria vor veni la Bucureşti. 

 

Afla mai multe despre: florin citueuro 2020spectatori euro 2020 

viewscnt
Articole similare