Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Condiţia esenţială pentru realizarea transferului mult dorit de FC Barcelona! Anunţul a fost făcut

Condiţia esenţială pentru realizarea transferului mult dorit de FC Barcelona! Anunţul a fost făcut

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona îl vrea cu tot dinadinsul pe Lautaro Martinez (22 de ani) şi negociază intens cu Inter pentru transfer, dar "nerazzurrii" au pus o condiţie esenţială.

Deşi negociază de luni bune, Barcelona şi Inter n-au ajuns la o înţelegere. Şefii Barcelonei sunt încrezători că sunt pe drumul cel bun pentru a realiza mutarea. Conducerea nu vrea să plătească clauza de reziliere a lui Lautaro, 111 milioane de euro, care e valabilă doar pentru primele două săptămân din iulie, dar e foarte greu să obţină o "reducere" de preţ.

Inter aşteaptă oferte şi nu e încântată de ideea de a include fotbalişti în tranzacţia pentru Lautaro Martinez. Totuşi, cei de la FC Barcelona cred că, în cele din urmă, italienii vor accepta. Asta pentru că Antonio Conte îl vrea pe Arturo Vidal (32 de ani), pentru transferul căruia a insistat în ianuarie.

Totuşi, şefii catalani cred că fotbalistul şi anturajul său vor juca un rol esenţial în realizarea mutării. Dacă Lautaro Martinez va vrea să meargă la FC Barcelona, Inter nu va avea de ales decât să deschidă negocierile.

Afla mai multe despre: barcelonalautaro martineztransfer 

viewscnt
Articole similare